Acest anunt nu este activ

Scoala sudura curs sudor argon TIG MIG MAG testare sudori strainatate

Valabil din 20.09.2016 11:32:24
Descriere

MECANOSUD S.R.L. asigura instruirea pentru Pregatire sudor incepator sau Specializare sudor in atelierul propriu :

70 de ore de sudura efectiva, prin diverse exercitii de sudura specifice invatarii meseriei fara limita de materiale (table, sarma, gaz, electrozi, duze, manusi, etc.)

Detalii :

Instructor sudor, aparate de sudura FRONIUS de ultima generatie, materiale pentru instruire teoretica, materiale pentru instruire practica, dispozitive pentru invatarea sudurii la pozitie, : table ,gaz de protectie ,sarma, bagete tig , pietre de taiat polizor,manusi sudura , geamuri masca sudura ,duze de plasma etc .

In prima sedinta de 4 ore, cursantul achita pretul cursului, in cazul in care cursantul este nemultumit de prestatia, calitatea invatarii, dotarii scolii de sudura Mecanosud, sau considera ca nu are aptitudini pentru aceasta meserie, se intrerupe cursul si se returneaza banii integral platiti pentru curs.
NOTA : Daca un SUDOR a absolvit cursul la MECANOSUD si din diverse motive nu s-a angajat imediat sau a trecut o perioada de timp de la absolvirea cursului si vrea sa dea o proba- test de angajare la o firma , cu 1 -2 zile inainte de test mai poate face cateva ore gratuit la MECANOSUD sa exerseze diverse suduri pentru reamintirea cunostintelor pentru a suda corespunzator respectiv a face o impresie buna la testare.
Exemplu: sudorul se poate interesa ce anume trebuie sa sudeze in firma angajatoare pentru a fi angajat :
Exemplul 1 : TIG teava de inox diam 85 perete 2mm cap la cap 45 grade ,
Exemplul 2: MAG tabla otel 10 mm colt vertical ascendent etc,
chiar daca nu avem exact reperul facem exercitii de sudura pe repere aproximativ similare, reglarea aparatului, pregatirea sanfrenului , etc , astfel incat sa ajutam sudorul sa " fie cu lectia invatata" si sa aiba sanse mari sa fie angajat.

NOTA : In cazul specializarii sudorilor pentru anumite procedee de sudura sau repere sudate firma angajatoare a sudorului va pune la dispozitie table (ex. din rebuturi table subtiri ,de inox , de aluminiu etc) sau piese pentru ca sudorul sub indrumarea instructorului sudor sa faca pregatire si exercitii de sudura exact pentru piesele pe care le va suda in firma angajatoare.

NOTA : In cazul in care este trimis in vederea pregatirii o persoana care consideram ca nu are aptitudini pentru a fi SUDOR se instiinteaza firma angajatoare, se intrerupe pregatirea, nu se taxeaza orele de pregatire, exista posibilitatea de a inlocui persoana si se incepe din nou pregatirea.

NOTA: Mentionam ca avem posibilitatea de a face pregatire cu mai multi cursanti deodata dar recomandam pentru o pregatire eficienta pregatirea practica sa se realizeaza cu un numar mic de cursanti in acelasi timp pentru a fi insusite cunostintele si corectate greselile de catre instructorul sudor.

NOTA : Se stabileste de comun acord cu sudorul sau firma angajatoare a sudorului programul de pregatire (70 de ore), notandu-se in caietul de prezenta ora inceperii s

Apple Google Store iTunes Google Play