Maderoterapie / Curs /Seminar

Valabil din 24.09.2017 14:38:37
Descriere

Suntem promotorii si initiatorii Maderoterapiei pe piata beauty din Romania.Cu o experinta vasta in domeniul sanatatii, infrumusetarii si remodelarii corporale venim in intampinarea dv cu noile instrumente din lemn anatomic dar si cu tehnici noi de aprofundare a terapiilor spa.
Ne adresam tuturor terapeutilor (independenti, sau angajati in centrele din Romania), kinetoterapeutilor, asistentilor medicali si asistentilor de balneo – fizioterapie, care doresc sa-si imbogateasca portofoliul de terapii si sa-si perfectioneze stilul de lucru.

Organizam seminar cu practica Maderoterapie,masaj reductor

Seminarul va cuprinde:

- Isotria Maderoterapiei
- Maderoterapia in estetica corporala si faciala dar si in recuperarea fizica
-Beneficii si contraindicatii
-Demonstratie practica din partea formatorului
-Aplicarea Maderoterapiei

Asiguram materiale si consumabile gratuit
Oferim Diploma de Participare

Workshop-urile noastre au de obicei aproximativ 2-6 elevi , astfel incat sa primiti instruire individuala din partea formatorului.
Locatie desfasurare curs ;zona Piata Rosetti ,vineri si sambata orele 10:00- 14:00

Fiecare participant primeste gratuit kitul format din 3 piese pentru maderoterapie

Taxa seminar 450 ron

Vrem sa va impartasim informatii si tehnici care sa va ajute in a va perfectiona tehnica de lucru.Tehnici noi care sunt necesare terapeutilor care vor sa lucreze intr-un Centru Spa, Cabinet de Masaj,Centru de Terapii Corporale etc.Scopul eforturilor noastre este de a oferii produse conform celor mai noi tendinte si de cea mai inalta calitate si servicii la un nivel cat mai ridicat .Ne adresam atat saloanelor beauty cat si terapeutilor care doresc sa isi perfectioneze tehnica de lucru.Oferim sprijin cinstit si prietenos atat inainte cat si dupa achizitionarea produselor.
Una dintre variantele in care relaxarea si efortul fizic se imbina perfect este MADEROTERAPIA. Este o tehnica de masaj ce provine din America de Sud, iar fiecare sedinta echivaleaza cu o ora petrecuta pe banda de alergare.
Maderoterapia este o tehnica de masaj din America de Sud, utilizata in remodelarea corporala, in recuperare fizica si reabilitare. Este folosita pentru a modela si relaxa corpul, cu ajutorul unor instrumente din lemn. Considerata o tehnica holistica, capabila sa stimuleze si sa echilibreze energia, maderoterapia reduce nivelul de stres si amelioreaza durerile musculare.
Aceasta tehnica presupune aplicarea unui masaj folosind diferite ustensile din lemn, concepute special pentru a se adapta la diferite zone ale corpului. Lemnul face parte din cele 5 elemente ale Pamantului, elemente care se refera la puterea naturii (QI), energia vitala. Aceasta terapie realizeaza un echilibru perfect al organismului.
Efectele maderoterapiei sunt mult mai puternice decat cele ale unui masaj clasic.
Maderoterapia este o tehnica ce se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Cele mai mari avantaje insa sunt legate de remodelarea corporala

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play