Acest anunt nu este activ

Lectii de Muzica, Educatie Muzicala si Pictura

Valabil din 10.10.2016 12:39:11
Descriere

Cursurile pe care le oferim sunt de #pian, #chitara, #canto, #vioara, #flaut, #tobe, si #pictura .
Scoala de Muzica privata “Clubul de Muzica.ro” este destinata celor interesati de dezvoltarea laturii artistice prin muzica si pictura si ofera cursuri benefice oricarui copil, incepand cu varsta de 4 ani. De asemenea, organizam periodic concerte si auditii cu public, in care cursantii confirma cunostintele acumulate in fata publicului. Astfel, copiii sunt incurajati sa aiba cat mai mult contact cu scena participand la diferite competitii si concursuri de specialitate.

Echipa Clubul de Muzica.ro este formata din profesori cu studii superioare, dar mai ales din pedagogi, care detin o vasta experienta in lucrul cu copiii. Astfel, oferim o gama variata de metode de lucru, in functie de varsta si caracterul copilului. Flexibilitatea si daruirea profesorilor institutiei au condus de fiecare data la progrese remarcabile in domeniul muzical, dovada fiind numeroasele premii obtinute de-a lungul timpului.
Cum va programati la cursurile noastre?
Ne puteti contacta telefonic la 0736-577.110
Unde ne gasiti?
Clubul de Muzica.ro se afla in Bucuresti, sector 3, pe Str. Popa Stoica Farcas nr.88 (in apropiere de Rond Pta Alba-Iulia, Bulevard Decebal).

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play