Acest anunt nu este activ

cursuri manichiura unghii false

Valabil din 02.02.2017 10:55:58
Descriere

CURS MANICHIURA PEDICHIURA UNGHII FALSE

Transilvania CFP organizeaza curs de manichiura pedichiura - constructie gel
Durata: 3 luni programul la curs este flexibil. Curs cu grupa de 2-4-6-10 persersoane program prestabilit. Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani. Acte necesare pentru inscriere:

Copie BI sau CI;
Copie certificat de nastere;
Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverinta de absolvire;
Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai daca s-a schimbat numele in urma casatoriei);
Adeverinta medicala de la medicul de familie apt pentru curs.
Descrierea cursului:
Curs de manichiura - pedichiura - constructie gel se desfasoara in salon, pe durata cursului cursantii vor fi alaturi de o manichiurista. Cursul se desfasoara 90% practic.
Beneficii:
Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificat de calificare profesionala pentru ocupatia de manichiurist-pedichiurist eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale. Cu aceasta diploma se poate incepe pe cont propriu ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II). Aceste certificate sunt recunoscute in strainatate dupa ce au fost traduse si legalizate. Diploma se elibereaza de la semnarea contractului in 3- 4 luni maxim. Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale la pret redus, aparatura, ustensile necesare pentru inceperea activitatii. Pentru o informare corecta si eficienta va rugam sa ne contactati telefonic.

Centre de pregatire practica
ZALAU CLUJ BISTRITA ORADEA BAIA-MARE SATU-MARE ALBA-IULIA

Telefon: 0753636602

Apple Google Store iTunes Google Play