Cursuri limba romana pentru straini

Valabil din 22.11.2017 10:09:54
Descriere

Saptamana aceasta incepem cursurile de romana pentru straini. Discutam despre istoria si geografia Romaniei, despre politica, dar si despre bucataria traditionala romaneasca. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Centrofis organizeaza cursuri de limba romana strainilor vorbitori de limba engleza.
Cursurile se adreseaza cetatenilor straini carora limba romana le este necesara in comunicarea zilnica, contactele profesionale, administrarea treburilor domestice, pe timpul calatoriilor si petrecerii timpului liber in Romania. Cursul se bazeaza pe vocabularul curent si pe intrebuintarile sale cele mai accesibile. De aceea, deseori, sunt indicate si versiunile informale pe care cursantul le poate auzi in jurul sau/si in presa cotidiana.

Avantajele cursului constau in vocabularul accesibil utilizat in contexte de comunicare cotidiana, acordarea unei atentii deosebite constructiilor gramaticale cu o mare frecventa in comunicarea curenta si numarului mare de exercitii pe baza vocabularului nou si a structurilor invatate.

Poate fi predat atat individual cat si grupurilor de cursanti din corporatii, bazandu-se pe seminare ce se adreseaza formarii de aptitudini specifice.

Relatii la tel 0736250474,

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play