Vei fi notificat de cate ori:

CV-ul tău nu este încă complet.


Completează-ți CV-ul în doar câteva minute!
Odată completat CV-ul poți aplica de câte ori dorești cu un singur click.
Completează CV

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

Buna ziua, sunt interesat/a de acest loc de munca.
Va trimit in atasament CV-ul meu.


Poti edita Cv-ul tau aici inainte sa il trimiti.

Trimite unui prieten

Trimite

Evaluarea pretului publi24.ro


Evaluarea pretului se face luand in calcul parametri anuntului si preturile anunturilor similare adaugate in ultimele luni.


Categoriile de evaluare

Evaluare Descriere
Sub medie
Pretul anuntului este mai mic decat pretul pietei
Pret OK
Pretul anuntului este aproape de pretul pietei
Peste medie
Pretul anuntului este mai mare decat pretul pietei

Parametri importanti pentru evaluare:Evaluarea pretului publi24.ro este neutra si nu poate fi cumparata.

Cursuri de Igiena

Valabil din 14.07.2022 18:47:36
Descriere

CSD MEDFARM - BN S.R.L. este avizata de Ministerul Sanatatii cu nr. 17 , de Ministerul Educatiei cu nr. 31277 / 26.07.2021 sa realizeze programe de instruire privind ,,Insusirea Notiunilor Fundamentale de Igiena ,, pentru urmatoarele:
Module obligatorii si categoriile de persoane cărora li se adresează acest curs:
Modulul 1: Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusiv alimentatie publică si a colectivitătilor, sau altfel spus: tuturor categoriilor de lucrători din industria alimentară, inclusiv pentru cei care comercializează si transportă produse din industria alimentară, activităti de comert stradal (alimentatie publică si a colectivitătilor - toate nivelele).
Modulul 2: Servicii de curătenie în unităti de asistentă medicală, colectivităti de copii si tineri, unităti de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc., adică persoanelor angajate în serviciile de curătenie din unitătile de asistentă medicală, a colectivitătilor de copii si tineri, unităti de cazare hoteluri, hosteluri, moteluri, cabane, pensiuni, tabere etc.
Modulul 3: Productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile si îmbuteliate - tuturor persoanelor din productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile îmbuteliate, sau care desfăsoară activităti de întretinere a instalatiilor de aprovizionare cu apă potabilă.
Modulul 4: Servicii de îngrijire corporală - pentru toti angajatii din cadrul serviciilor de îngrijire corporală (coafor, frizerie, manichiură, pedichiură, cosmetică, masaj, servicii de întretinere corporală etc ).
Modulul 5: Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare - tuturor angajatilor din aceste domenii;
Instruirea se face obligatoriu periodic din trei în trei, în urma căruia absolventul obtine Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Sanatatii . si Ministerul Educatiei prin Ordinul nr. 1.225 /2003 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea si certificarea instruirii profesionale a personalului privind însusirea notiunilor fundamentale de igienă.
Două bonusuri!
1. Introducerea perioadelor de expirare a certificatelor de absolvire într-o bază de date i anun area în timp util a cursan ilor sau a societă ilor din care fac parte, pentru a le reînnoi.
2. Pentru cei care din diferite motive (concedii, boală, examene personale etc.) au fost nevoi i să întrerupă cursul, oferim posibilitatea să vină într-o serie următoare gratuit la oricâte ore doresc, sau chiar să reia cursul integral, fără costuri suplimentare!
De ce noi ?
Pentru ca:
CSD MEDFARM-BN SRL va pune la dispozitie:
Lectori specializati;
Sali proprii de curs;
Promptitudine;
Seriozitate;
Mobilitate - deplasare la sediul clientului.
Formatorii sunt medici speciali ti în igienă, epidemiologie sau medicină de laborator de la Direc ia de Sănătate Publică , fiind autoriza i să realizeze cursul de Igienă - No iuni fundamentale. Publi24_1646288652

Anunturi recomandate

Adauga fisier
Fisiere acceptate: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4, cu o marime maxima de 10Mb.
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!