Trimite unui prieten

Trimite

Curs "Terapii Energetice Integrate" Timisoara si Cluj septembrie-decembrie 2019

Valabil din 05.08.2019 18:33:20
Repostat automat
Descriere Servicii

Curs “Terapii Energetice Integrate” in 4 module

Initiere in tehnici de relaxare, echilibrare si vindecare cu Bioenergie –Reiki gradul I, II, Radionica spirituala (arta transmiterii de influente pozitive asupra situatiilor de viata),Tehnici terapeutice antistres si de eliberare emotionala (E.M.I., E.F.T. Energy si T.F.T.) si Tehnici de bioenergetica sacro-craniana.

Locatiile si datele de desfasurare a celor 4 module:

Timisoara: 21-22 septembrie; 12-13 octombrie; 9-10 noiembrie; 7-8 decembrie
Cluj-Napoca: 28-29 septembrie; 19-20 oct; 23-24 noiembrie; 14-15 decembrie

La sfarsitul celor 4 module de curs, absolventilor li se va elibera diploma de initiere in grad de practician Reiki si diploma de absolvire a cursurilor de radionica mentala, tehnici de eliberare emotionala si bioenergetica sacro-craniana. Veti cunoaste si veti stapani artele bioeterapeutice energetice, iar daca veti dori sa le practicati, va veti inscrie in randul celor mai buni terapeuti de medicina complementara si alternativa!

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie si sa-si conduca viata si afacerile in prosperitate si echilibru, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative, orice persoana care doreste sa practice tratamente de intretinere corporala ca terapeut de medicina complementara si alternativa.

Costul cursului “Terapii Energetice Integrate” este de 2400 lei sau 600 lei/modul.

Informatii suplimentare si inscrieri la tel 0747080238. Locatia se comunica la inscriere.

Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS
Trainer autorizat ANC: Horatiu-Flaviu, socio-psiho-pedagog, maestru-terapeut Ra-Reiki-bioenergie, radionic practitioner, maestru fondator bioenergetica sacro-craniana,

Detaliile cursului pe zile, gasiti la adresa: https://reiki-craniosacral.blogspot.com

Mesaj
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!