Trimite unui prieten

Trimite

Curs Tehnician Electronist - 685 lei

Valabil din 16.10.2019 09:30:10
Descriere Servicii

Cursul Tehnician Electronist se adreseaza persoanelor care activeaza in domeniu, insa nu au obtinut calificarea necesara si pregatirea pentru a excela in profesie, de asemenea, cursul este destinat societatilor comerciale si institutiilor publice, care doresc sa isi pregateasca personalul care ocupa aceasta functie si care are nevoie de o permanenta pregatire in acest sens pentru a fi la curent cu toate modificarile tehnice si tehnologice aplicabile, crescand astfel randamentul si profesionalismul in abordarea sarcinilor specifice de serviciu. Parcurgand cursul se vor aprofunda notiunile necesare deprinderii acestei specializari, cunostinte tehnice utile si cuprinzatoare atat teoretice cat si practice, ce pot fi utilizate atat la locul de munca dar si in activitatea zilnica . De asemenea, cursul se adreseaza persoanelor care au o pasiune pentru electronica, domeniu foarte atractiv si ofertant, solicitat pe piata muncii din tara si din strainatate.

Tematica:
Notiuni generale de electronica: structura, parametrii si functionarea componentelor electronice, realizarea cablajelor imprimate, ridicarea schemelor electrice. Realizarea montajului electronic dupa schema electrica, punerea in functiune si testarea parametrilor. Controlul tehnic si operarea aparaturii si echipamentelor, intretinerea si depanarea acestora. Organizarea, controlul si monitorizarea procesului de fabricatie a subansamblelor, modulelor functionale si al echipamentelor in vederea atingerii parametrilor functionali si de calitate impusi de documentatia tehnica.

Competente dobandite:
- lansarea activitatilor specifice acestei specializari;
- realizarea activitatilor de productie module / subansamble;
- realizarea activitatilor de montaj general echipamente;
- monitorizarea proceselor tehnologice;
- verificarea subansamblelor / produselor finale;

Cost curs*
680 LEI – PLATA IN 3 RATE

*include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adeverinte de studiu
Dosar inscriere: copie xerox : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii – minim medii

Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. pentru a sustine sesiuni de training, diverse specializari. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Telefoane: 0740.250.290, 0725.420.330, 0758.490.490, 0784.333.777

Anunturi recomandate

Mesaj
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!