Acest anunt nu este activ

Curs manager de proiect - Realizare proiect fonduri europene nerambursabile PNDR

Valabil din 07.10.2016 14:43:43
Descriere

CURS MANAGER DE PROIECT

Vrei sa inveti sa iti scrii singur un proiect pe fonduri europene nerambursabile, fara sa ai nevoie de consultant autorizat? VINO LA CURSUL NOSTRU DE MANAGER DE PROIECT!
Nota importanta:
Vom acorda atentie fiecarui cursant in parte, astfel incat la sfarsitul cursului sa poata elabora dosarul cererii de finantare pentru un proiect pe o linie de finantare din cadrul PNDR, in functie de specificul afacerii pe care doreste sa o inceapa.
Lectorii au experienta in accesarea fondurilor europene nerambursabile din cadrul acestui program.
Cursul se finalizeaza cu un examen de absolvire. Proiectul realizat va consitui proba practica a examenului sustinut in vederea certificarii ANC.
Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Certificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia MANAGER PROIECT, cod COR 242101, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.
Pret: 1500 lei/participant.
Aceasta reprezinta costul total al cursului, fiind incluse:
prestatia lectorilor, examinarea, materialele de curs, 2 coffe-breaks si lunch.
Cursul se defasoara pe parcursul a sase zile, 6 ore/zi, in grupe de 10-15 cursanti.
Conditii de participare la curs:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC (fosta CNFPA), este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta). In caz contrar, se poate urma cursul si veti primi o diploma de participare

Locatie: Bucuresti, Zona centrala

Inscrierea se in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti solicita la e-mail:

Apple Google Store iTunes Google Play