Acest anunt nu este activ

Curs Dermopigmentist

Valabil din 14.10.2016 12:53:27
Descriere

Cursul de Dermopigmentist este o noutate pentru meseriile din Romania, el fiind un curs recent introdus in Nomenclatorul Meseriilor, la finalul acestui curs obtinandu-se diploma recunoscuta in Romania si Ue.
Cursul de fapt este o legalizare a meseriei de Tatuator cosmetic, toate cosmeticienele care efectueaza aceste tatuaje in saloane fiind obligate prin lege sa urmeze acest curs de dermopigmentare si sa obtina certificatul de DERMOPIGMENTIST.
Tatuajul cosmetic sau machiajul semipermanent de acum denumit Dermopigmentare este o metoda de dermografie, altfel spus de colorare cu pigmenti organici pe care ii introducem in straturile superioare ale epidermei si care persista in piele o perioada de 2-4 ani, perioada in care se reinnoieste in mod natural pielea , dupa care se estompeaza nuanta din piele si se elimina uniform tatuajul aproape definitiv.
Cursul cuprinde ca si programa:
Tehnica de Conturare a buzelor
Tehnica de umplere a buzelor.
Tatuajul sprancenelor
Tatuajul contur plin
Tatuajul fir cu fir

In cazul sprancenelor avem 2 tipuri de machiaj sau tatuaj semipermanent: pigmentare fir cu fir sau contur plin al sprancenei . Pentru un aspect mai natural este de preferat prima varianta.
Firele de par naturale nu sunt eliminate iar pe langa aceste fire se va realiza prin tatuaj alte fire care imita firul de spranceana, si va umple golul existent . Conturul plin din punct de vedere al tatuajului este atunci cand pentru a se obtine sprancene tatuate se umple toata suprafata dorita .


Acest curs se va sustine in Oradea, Brasov, Ploiesti ,Targu Mures, Bucuresti , Timisoara, Arad, Satu Mare, Cluj , Iasi, Buzau , Pitesti.
TEL ORADEA -SECRETARIAT 0740835675
TEL SECRETARIAT MURES 0725-376-408
TEL SECRETARIAT TIMISOARA 0720916736
TEL SECRETARIAT BRASOV 0734418516
TEL SECRETARIAT PLOIESTI 0734414963

Apple Google Store iTunes Google Play