Bucatar
Descriere
Buc tarul realizeaz preparate culinare dup diferite retete care s satisfac exigentele consumatorilor. In acest scop, el se ocup de preg tirea produselor alimentare pentru g tit. M soar cantit tile necesare, le amestec progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dup ce preparatele culinare au fost preg tite, urmeaz imp rtirea lor in portii.Buc tarul utilizeaz in activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul c rora transform alimentele in preparate culinare.
Competente dobandite:
Comunicarea la locul de munca.
Desfasurarea muncii in echipa.
Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca.
Asigurarea conditiilor igienico-sanitare.
Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei.
Prevenirea poluarii mediului.
Intocmirea documentelor specifice.
Pregatirea antreurilor calde si reci.
Pregatirea fripturilor.
Pregatirea gustarilor calde si reci.
Pregatirea mancarurilor din carne.
Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase.
Pregatirea preparatelor lichide.
Pregatirea dulciurilor (deserturilor).
Prepararea fondurilor glace.
Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare.
Realizarea actiunilor de supervizare si control.
Realizarea aluaturilor de baza.
Realizarea salatelor.
Realizarea sosurilor. Publi24_17293121
Anunțuri recomandate
Pentru a contacta acest utilizator, intră în contul tău Publi24.ro sau creează-ți rapid un cont nou!