Trimite unui prieten

Trimite

390lei - Curs Achizitii Publice - Expert

Valabil din 15.01.2019 16:29:00
Repostat automat
Descriere Servicii

Achizitii Publice - Expert
COR: 214946

ACREDITARE: ANC

Vizualizari: 8182

Durata 40 ore

Cursul de Achizitii Publice se desfasoara de vineri pana duminica.

Cursul de Achizitii Publice vizeaza atat Operatorii Economici cat si Autoritatile Contractante si se va prezenta in prealabil platforma S.E.A.P (Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice), veti invata cum sa completati D.U.A.E. (Document Unic de Achizitie European) si veti parcurge Legislatia care prevede acest domeniu (Legea 98 / 2016; Legea 101 / 2016 ; HG 395 / 2016 ).

Cui se adreseaza cursul: Tuturor persoanelor care intentioneaza sa lucreze in domeniul Achizitiilor Publice, indifferent de experienta si pregatirea anterioara sau persoanelor care lucreaza in departamentul de Achizitii Publice, atat in domeniul Public sau Privat.

Certificare: In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Expert Achizitii Publice” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE

Carte de identitate;
Certificat de nastere;
Certificat casatorie / decizie divort
Diploma studii superioare (Licenta/Master)

Mesaj Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!