Trimite unui prieten

Trimite

Vidatox-Supliment Natural Cancer

Valabil din 14.01.2019 14:15:00
Repostat automat
Descriere Servicii

Supliment natural homeopatic Cuba. Pentru comenzi mai mari de 5 bucati pretul se discuta.
Stoc permanent!
In Europa inca nu exista distribuitori oficiali asa cum scrie pe multe site-uri. Este adus din Cuba de mine personal!
Vitadox este deja o legenda de o popularitate mondiala – datorita calitatilor sale, deja dovedite in combaterea cancerului (el este primul produs din lume, cercetat si analizat aprofundat, din unele tipuri de otravi, si influenta lor de descompunere asupra celulelor cancerului). Utilizarea unor asemenea tipuri de produse la combaterea si tratamentul cancerului datoreaza din anul 1991. Atunci, echipa de cercetari Debin y col., care pentru prima data dovedeste ca veninul de scorpion din specia Leirus quinquestriatus poseda atat o actiune anti-tumoare, cat si o capacitate de oprire a dezvoltarii celulelor de tumor si cele metastazice.
VIDATOX 30 CH este un produs bioterapic homeopatic al carui principiu activ este veninul scorpionului Rhopalurus Junceus, dilutie 30CH. Este un produs netoxic atunci cand este administrat pe cale orala, care nu exclude sau diminueaza efectele altor tratamente conventionale pentru cancer. Dimpotriva, utilizarea lor simultana poate avea un efect de sinergie asupra potentarii activitatii antitumorale a terapiilor conventionale anti-cancer.

In acest context preparatul homeopatic VIDATOX® 30 CH, obtinut din venin de scorpion Rhopalurus Junceus pur, reprezinta o modalitate alternativa de tratare a disfunctiei.

Vidatox 30 CH este angiogenic si un medicament pentru terapia homeopatica a carui ingredient principal este veninul de scorpion albastru (Rhopalurus Junceus). Vidatox 30 CH actioneaza prin stimularea sistemului imunitar de a ataca tumorile in dezvoltare.

DE CE VIDATOX?

Utilizarea Vidatox 30 CH previne simptomele nedorite produse de medicamentele citostatice si radiatiile ionizante la care pacientii diagnosticati cu cancer sunt de obicei supusi.

Vidatox 30 CH are un efect antiinflamator, anti-metastatic si anti-tumoral.

Vidatox 30 CH are un efect analgezic prelungit, mai puternic decat morfina si nu creaza dependenta. Prin urmare, reprezinta o alternativa terapeutica pentru tratamentul bolii neoplazice la om.

Este un produs potential netoxic care se administreaza prin consum oral. Se administreaza pur si simplu sub limba sub forma de picaturi sublinguale.

CUM FUNCTIONEAZA VIDATOX?

Celulele canceroase se inmultesc rapid si formeaza o tumoare care creste progresiv in tesuturile normale. Odata cu cresterea tumorii exista o presiune din ce in ce mai mare asupra nervilor din jur, provocand de la o durere usoara pana la o durere insuportabila. Ca si in tesutul normal, tumora este furnizata de catre vasele de sange pentru a creste. Acest proces se numeste angiogeneza.

Vidatox stimuleaza si intareste sistemul imunitar.

Daca este stimulat corespunzator, sistemul imunitar este capabil sa lupte impotriva bolilor.

Mesaj Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Alejandro

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!