Acest anunt nu este activ

Masaj cu bete de bambus ( Cabinet Otopeni)

Valabil din 07.10.2016 16:31:50
Descriere

Masajul cu Bete de bambus

Este o metoda eficienta si rapida de stimulare a musculaturii (eficienta si in cazul sportivilor sau a persoanelor foarte active), tonifiaza musculatura, reda elasticitate pielii, stimuleaza sistemul limfatic, imbunatateste circulatia sangvina, echilibreaza si relaxeaza.
Betele de bambus sunt eficiente si impotriva celulitei, de doua ori mai eficiente decat masajul traditional anticelulitic, ridica fesele, are efect de modelare corporala si te ajuta sa arati mai bine, sa te simti mai bine, reprezentand un adevarat cocktail revitalizant pentru suflet si psihic.
Stresul si factorii de mediu isi lasa amprenta asupra organismului tau, consumandu-ti rezervorul de energie, accelerand sentimenutul de oboseala si accelerand imbatranirea pielii.
Cum functioneaza?
Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Tehnica aplicata la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a betelor de bambus prin miscari realizate din incheietura mainii. Terapeutul realizeaza si miscari de presiune care relaxeaza muschii si tonifica tesuturile pielii. Prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate. Masajul cu bete de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (lombar, toracal, la nivelul talpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare), foarte apreciat fiind masajul facial cu bete de bambus.

O sedinta de masaj cu bambus dureaza cincizeci si cinci de minute si se recomanda efectuarea a 2-3 sedinte pe saptamana, timp de minim o luna. Fiind foarte eficient, efectele se vor vedea inca de la prima sedinta si, practicat cu regularitate, veti obtine garantat eliminarea celulitei si recapatarea unei siluete armonioase.
De retinut ca este contraindicat in perioada prenatala si pana la terminarea perioadei de alaptare, in afectiuni la nivelul tegumentului (boli de piele), varice, tromboflebite sau tromboze si, de asemenea, nu se adreseaza copiilor.

Bianca
Terapeut
0724673921

Apple Google Store iTunes Google Play