Acest anunt nu este activ

Detoxifiere cu DETOX SPA - aparat de detoxifiere

Valabil din 26.10.2016 14:53:13
Descriere

Aparatul de detoxifiere DETOX SPA, pentru uz prefesional si casnic.

ACUM REDUS de la 510 euro la 189 de euro, direct de la producator!

Procesul de detoxifiere a organismului este unul complex. “Intoxicarea” organismului cu deseuri si poluanti este rezultatul unei perioade de ani si zile. Un singur tratament garanteaza o accelerare a detoxifierii dar pentru un efect permanent, ai nevoie de mai multe etape.

Detoxifierea organismului cu DetoxSpa
DetoxSpa este un aparat de detoxifiere a organismului ce nu presupune din partea ta decat sa astepti ca procesul natural de detoxifiere sa fie accelerat si nimic mai mult.

Picioarele – tocmai ele care ne suporta greutatea corpului zi de zi, o viata intreaga, detin secretul. La nivelul talpilor picioarelor se incheie drumul canalelor de comunicare ale organelor interne. DetoxSpa urmareste aceste canalele si le accelereaza activitatea. Fluxul de ioni generat de DetoxSpa rezoneaza cu organele corpului si atrage particulele de toxine, metale grele si impuritati, pana la nivelul talpilor pentru a le elimina pe aceste cai.

Aparatul de detoxifiere DetoxSpa iti asigura o intarire a sistemului imunitar. Datorita actiunii sale prelungite de detoxifiere (merita retinut ca procesul de detoxifiere a organismului continua pe caile clasice chiar si la 48 de ore dupa incheierea tratamentului), sistemul imunitar se reface repede si isi revine la parametrii normali de functionare intr-un timp – record.

Substantele toxice acumulate in organism de-a lungul timpului sunt “atrase” spre exterior si usor eliminate gratie celor peste 2000 de pori intalniti la nivelul talpilor. Prin detoxifierea organismului lasi in urma semnele de oboseala, te simti revigorat, reenergizat, dormi mai bine si te poti concentra pe aspectele mai importante ale vietii. Detoxifierea este solutia ideala pentru un corp sanatos.

Indiferent daca nu te simti in apele tale sau ai exagerat cu mancarea si vrei sa iti revigorezi organismul, detoxifierea este un proces important pentru curatarea organismului.

Intr-un centru de infrumusetare, o terapie cu acest miraculos aparat costa de la 20 de lei/sedinta. Acest produs poate fi utilizat cu aceeasi bobina minim 80 de tratamente, ceea ce inseamna o economie de la minim 1600 de lei la 189 de euro pentru achizitionarea personala, plus ca e mereu la indemana si nu ai nevoie de alte consumabile.

Pentru mai multe informatii, accesati linkul:

De asemenea, odata cu achizitionarea produsului sunt trimise si materialele de training in format scris si audio necesare utilizarii corecte a echipamentului. De asemenea, sunt furnizate informatii si despre furnizorul de consumabile pentru acest echipament.
Se ofera factura si chitanta si garantie 12 luni. Se poate trimite livrare cu verificare!

PUTETI ACHIZITIONA PENTRU UZ PERSONAL SAU PROFESIONAL

Oferta disponibila in limita stocului disponibil!

Apple Google Store iTunes Google Play