Trimite unui prieten

Trimite

Gazduire sedii sociale si inmatriculari societati comerciale si asociatii sau fundatii.

Valabil din 04.11.2018 17:13:08
Descriere Servicii

Cabinet de avocat "Seria Ioan" acorda onoratei clientele servicii juridice de domiciliere sedii sociale pentru societati comerciale, in vederea infiintarii sau a mutarii sediului acestora , pe durata de maximum 1 an, conform dispozitiilor legale.

Asiguram preluarea corespondentei si remiterea acesteia administatroilor societatii .

Durata minima a stabilirii sediului la cabinetul de avocat este de 3 luni, de la semnarea contractului de asistenta juridica privind sediul societatii.

Totodata, asiguram servicii de redactare Acte Constitutive, Statute, Hotarari AGA, Cesiuni, , Convocatoare, etc. necesare infiintariii legale a societatilor comerciale si/sau Asociatiilor sau Fundatiilor .

Asiguram reprezentarea clientilor la Oficiul Registrului Comertului sau la Judecatoria Competenta in vederea inmatricularii in Registrul Comertului a societatii comerciale sau a asociatiei sau fundatiei in Registrul Persoanelor Juridice.

Reprezentam clientela in orice situatie de modificare a actelor constitutive si inregistrarea modificarilor aduse acestor acte sau statute la institutiile competente, potrivit legii.

Asiguram darea de data certa documentelor necesare .

Onorarii avantajoase.

Mesaj Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!