Vei fi notificat de cate ori:

MicroCv-ul tău nu este încă complet.


Durează doar câteva minute să îl completezi.
Partea bună este că îl completezi o singură dată și poți aplica rapid, de câte ori dorești, cu acesta.
Completează-ți MicroCV-ul Durează doar câteva minute

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

Sunt interesat/a de acest loc de munca.
Va trimit in atasament CV-ul meu.


Poti edita MicroCv-ul tau aici inainte sa il trimiti.

Trimite unui prieten

Trimite

Evaluarea pretului publi24.ro


Evaluarea pretului se face luand in calcul parametri anuntului si preturile anunturilor similare adaugate in ultimele luni.


Categoriile de evaluare

Evaluare Descriere
Sub medie
Pretul anuntului este mai mic decat pretul pietei
Pret OK
Pretul anuntului este aproape de pretul pietei
Peste medie
Pretul anuntului este mai mare decat pretul pietei

Parametri importanti pentru evaluare:



Evaluarea pretului publi24.ro este neutra si nu poate fi cumparata.

Abonament/contract in domeniile:- juridic;-resurse umane.

Valabil din 15.09.2021 13:39:49
Descriere Servicii

ABONAMENT/CONTRACT in domeniile :- juridic;- resurse umane;
A. Abonament tip pachet A : 1. comunicare catre firma la 3 zile, prin e-mail, a selectiilor din actele normative care intra in vigoare; 2.intocmirea fiselor de post pentru salariati(orice categorie profesionala), acestea fiind actualizate in functie de legislatie); 3.intocmirea Regulamentului intern si ROF-ului impreuna cu toate anexele (actualizarea acestor documente, in functie de legislatie); 5.intocmirea Contractului colectiv de munca.
B. Abonament tip pachet B, cuprinzand serviciile de la lit. A + urmatoarele : 1. intocmesc orice contracte comerciale/civile, alte documente in domeniul relatiilor de munca(-decizii interne,acte aditionale la CIM; 2. raspuns la corespondenta/petitii cu institutii/societati; 3. cercetari prealabile in cazul abaterilor disciplinare ale angajatilor/participari in comisia de disciplina ; 4.elaborari note catre angajati in domeniul relatiilor de munca; 5.evaluez impreuna cu celeilalti angajati ai societatii ca factori de decizie, criteriile de performanta profesionala individuala ale salariatilor.
C. Abonament tip pachet C, privind serviciile de la lit. B + urmatoarele : 1. acord consultanta in solutionarea conflictelor de munca; 2.acord consultanta/redactare de acte la orice modificare care apare in cursul activitatii societatii, cat si cele de la Registrul Comertului in ceea ce priveste :- intocmirea statutului;-modificare/completare a statutului;-schimbare punct de lucru/sediu social;-completarea/schimbarea obiectului principal/secundar;-cesiune de actiuni/parti sociale;-excludere/retragere asociati;-numiri/revocare de administrator;-majorare/reducere de capital social; 3. reprezint societatea in instanta in cadrul unor litigii (-recuperari de creante;-concilieri;- tranzactii;-somatii de plata;conflicte de munca); 4.elaborez contracte comerciale/civile; 5.scord eprezentare in cadrul AGA sau sedintele CA Publi24_17323239

Adauga fisier
Fisiere acceptate: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4, cu o marime maxima de 10Mb.
Marius

Vezi toate anunturile
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!