Acest anunt nu este activ

zugravim cu sare, camera salina 101 beneficii pt sanatatea familiei

Valabil din 12.10.2016 15:25:28
Descriere

stiati ca ocnasii din minele de sare ale Transilvaniei traiau pana la varsta de 70-80 de ani, pe cand media de varsta era de 50 de ani? De ce oamenii care isi duc traiul sau lucreaza in statiunile cu profil hidrosalin sunt mai longevivi si mai vitali decat restul populatiei? Raspunsul este simplu: prezenta benefica a aerului sarat.
Prin inhalarea aerosolilor salini, caile respiratorii sunt “curatate" de focarele de infectie (stafilo-streptococice), prezente atat la adulti cat mai ales la copii, focare ce declanseaza si intretin numeroase boli respiratorii (in majoritatea cazurilor recidivante, devenind cronice) si prin a caror prezenta, imunitatea organismului, scade treptat. Sarea, prin natura sa, este o substanta bactericida, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, in multe cazuri comportandu-se ca un dezinfectant. Prin depunerea si absorbtia ionilor salini la nivelul cailor respiratorii superioare si inferioare, conjugate cu proprietatea puternic higroscopica, ia nastere efectul de dilutie a depunerilor de impuritati sau microorganisme, care provoaca boli si disfunctii respiratorii.
Afectiuni O.R.L.
Afectiuni ale sistemului nervos
Afectiuni dermatologice
Purificarea cailor respiratorii
Cresterea imunitatii organismului
Detoxifierea organismului
Regenerarea pielii
doar cu o investitie mica vs beneficii ,SC HALOTERAPY SRL va ofera rapid alegerea unui trai sanatos CAMERA SALINA in 2/3 zile

Apple Google Store iTunes Google Play