Vrei sa primesti notificari de la Publi24?

Trimite unui prieten

Trimite

Acest anunt nu mai este activ pe site!

Studiu geotehnic cu foraj, analize laborator, verificare Af

Valabil din 16.12.2019 15:11:38
Descriere Servicii

Studii geotehnice de calitate in Bucuresti si in tara, executate pe indelete, pentru persoanele care doresc sa cunoasca cu adevarat caracteristicile terenului.
Solicitam si oferim seriozitate.

Etapele realizarii unui studiu geotehnic sunt urmatoarele:

- vizionarea amplasamentului, obtinerea de planuri si eventual a temei de proiectare, obtinerea de informatii cu privire la destinatie, regim de inaltime al viitoarei constructii, tipuri si dimensiuni fundatii, presiunea transmisa terenului (beneficiarul va transmite in mod necesar planul de amplasament, eventual tema de proiectare).

- pe baza datelor de arhiva, a hartilor geologice, a dimensiunilor si a gradului de importanta a constructiei se stabileste programul de lucrari si se aleg utilajele de investigare adecvata, elaborandu-se si oferta de pret.

- urmeaza faza executiei lucrarilor de teren ce va cuprinde investigarea propriu-zisa, prin: cartarea zonei, foraje, sondaje de penetrare, santuri, investigare seismica, masuratori topometrice, pompari in foraje si alte teste in situ, dupa caz.

- probele prelevate vor fi transportate si analizate in laborator geotehnic specializat si atestat ISC.

- interpretarea datelor din teren, laborator si elaborarea studiului geotehnic cu concluzii.

- verificarea si avizarea la exigenta A.f. de catre un verificator atestat.

- predarea documentatiei beneficiarului.

Se acorda asistenta tehnica pe parcursul proiectarii si apoi al executiei, in cazul aparitiei de situatii neprevazute sau in cazul in care se doreste schimbarea unor solutii, dimensiuni ale constructiei. Daca este necesar se pot suplimenta lucrarile, intocmindu-se un raport sau studiu cu detalii de executie. Avizarea terenului de fundare de catre inginerul geolog, dupa terminarea sapaturilor este obligatorie.

Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
×
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!