Acest anunt nu este activ

Mobilier magazine

Valabil din 06.10.2016 13:08:30
Descriere

Societatea comerciala REPLIKA IMPEX SRL, de peste 15 ani exercita activitatatea de amenajari a spatiilor comerciale de orice dimensiune. Mobilam orice tip de magazine din domeniul imbracamintei, incaltamintei, electrocasnicelor, alimentarelor, farmaciilor dar si sectii de productie a confectiilor. Avem posibilitatea de a utila si dressinguri.
In functie de structura,spatiul si bugetul disponibil, avem diverse solutii de propus. Produsele noastre sunt importate din Italia, avand posibilitatea de a executa amenajari ELEGANTE, MODERNE SI PERSONALIZATE.
Colaborarea cu REPLIKA poate incepe de la proiectare pana la amenajare, oferind in acelasi timp un raport optim calitate-pret. Acolo unde nu necesita proiectare, REPLIKA poate asigura amenajarea spatiului, oriunde in tara in maxim 48 ore.
Asiguram transport gratuit in toata tara ,cu mijloace proprii sau prin curier rapid,iar in cazul montajului se percepe 5% din valoare marfa. Va punem la dispozitie site-urile noastre unde puteti vizualiza produsele: / . In cazul in care nu regasiti un articol de care sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati , intrucat in domeniul mobilierului avem orice solutie.
Comenzile pot fi inaintate on-line, pe e-mail la: / ; pe fax la numarul : 0234 571 362 ; sau telefonic la urmatoarele numere: 0744 472 337 / 0234 571 362.
Martori ai profesionalismului de care dam dovada ne sunt clientii multumiti de serviciile oferite de noi.

Apple Google Store iTunes Google Play