Acest anunt nu este activ

Inchiriere utilaje pentru constructii

Valabil din 25.04.2017 11:32:21
Descriere

– Pompa turnat beton utila inclusiv in spatii inguste. Caracteristici: 100 m lungime beton pompabil pe orizontal. Beton pompabil pe vertical 40 m. Beton pompabil in 12 min: 10 metri cubi. Se ofera inchirierea utilajului cu mecanic deservent si se asigura transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului. Pret inchiriere: 175 lei/ora + T.V.A.
– Buldoexcavator capacitate de excavare de la 60 pana la 90 cm latime, cu diferite cupe. Poate excava pana la 4 m adancime din prima operatiune. Capacitate de incarcare: 1 mc de pamant. Functie si de motostivuitor marfa. Se ofera inchirierea utilajului cu mecanic deservent si se asigura transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului. Pret inchiriere: 800 lei/zi + T.V.A. sau 120 lei/ora + T.V.A. Pretul include si motorina consumata la sediul/punctul de lucru al beneficiarului.
– Macara cu brat de 25 m, inaltime 20 m, greutate ridicata 2000 kg la 10 m, greutate ridicata la 25 m - 900 kg. Remorcabila, comandata cu telecomanda. Pretul include montarea/demontarea utilajului la/de la punctul de lucru al beneficiarului. Se ofera inchirierea utilajului cu mecanic deservent, cu autorizatie de macaragiu si se asigura transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului. Pret inchiriere: 700 lei/zi + T.V.A. sau 100 lei/ora + T.V.A. Pretul include si motorina consumata la sediul/punctul de lucru al beneficiarului.
– Schela metalica cu capacitate de acoperire pana la 800 mp. Se ofera inchirierea utilajului fara mecanic deservent. Pretul nu include transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului, nici montarea/demontarea. Pret inchiriere: 4,50 lei/mp/zi + T.V.A.
– Echipament complet fasonare fier. Se ofera vanzarea produsului finit (otel fasonat), fasonare efectuata cu personalul deservent al prestatorului. Pretul nu include transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului nici costul efectiv al fierului nefasonat. Pret vanzare: 1,10 lei/kg + T.V.A.
– Popi metalici reglabili galvanizati de la 1 la 600 buc. Se ofera inchirierea echipamentului fara personal deservent. Pretul nu include transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului, nici montarea/demontarea. Pret inchiriere: 10,00 lei/bucata/zi + T.V.A.
– Cofraje metalice placa beton pana la 400 mp. Se ofera inchirierea utilajului cu sau fara personal deservent. Pretul nu include transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului, nici montarea/demontarea. Pret inchiriere: 5 lei/mp/zi + T.V.A.
– Cofraje metalice din tabla de fier acopera pana 300 mp. Se ofera inchirierea utilajului cu personal deservent si cu macara (cele care depasesc 70 kg). Cofrare cu tija si piulita. Pretul nu include transportul la/de la sediul/punctul de lucru al beneficiarului, nici montarea/demontarea. Pret inchiriere: 10 lei/mp/zi + T.V.A.
– Masina de gletuit. Se ofera inchirierea utilajului cu personal deservent. Pret inchiriere: 700 lei/zi + T.V.A.

Preturile sunt negociabile.

Apple Google Store iTunes Google Play