Acest anunt nu este activ

Electrician autorizat brasov

Valabil din 04.10.2016 20:29:08
Descriere

INTERVENTII ELECTRICE autorizate ANRE. Echipa electricieni, autorizati ANRE, executam interventii electrice in regim de urgenta in brasov si imprejurimi pentru tablouri si instalatii electrice! TEL: 0755401655-0368086336.


Serviciile electrice oferite cuprind: montari/inlocuiri ale aparatajului electric (prize, intrerupatoare), tablouri electrice, corpuri de iluminat; interventii asupra instalatiei electrice in caz de defectiune sau deranjamente; executarea de circuite separate; verificarea instalatiei electrice pentru o functionare optima si in siguranta .

- Identificare si remediere defectiuni aparute in tablourile electrice.

Tabloul electric este inima unei instalatii electrice, el "supravegheaza" si asigura buna functionare a tuturor aparatelor electrice din casa dumneavoastra.

- Interventii coloane alimentare (mansoane cabluri electrice electroalimentare:rupte de utilaje, lovite, s.am.d. )

Nimeni nu isi mai poate inchipui azi viata fara curent electric. In ciuda acestui fapt, apartamentele cu vechime de zeci de ani, incep sa dea batai de cap din ce in ce mai mari proprietarilor. Fie ca baia ramane fara lumina, mancarea se strica in frigider, becurile palpaie, toate pot fi surprize generate de sistemul de electricitate din locuinta. Ceva mai rau stau lucrurile atunci cand instalatia electrica cedeaza cu totul, iar casa nu mai are nici o sursa de alimentare cu energie electrica!

Apple Google Store iTunes Google Play