Trimite unui prieten

Trimite

Echipament de constructii. Caramizi Lego, pietre de pavaj

Valabil din 07.12.2018 20:57:01
Descriere Servicii

Compania noastra, Ltd. ERMANI-COM, Republica Moldova este un pionier in vanzarea de echipamente pentru producerea de caramizi LEGO pe piata CSI. In ultimii patru ani, am implementat 50 de piese de echipament.

Masini cu "multimatriks" pentru productia de caramizi si alte tipuri de caramizi Lego, pavele, dale de pavaj si caramizi din suprafata laterala a "pietrei salbatice".

Noi fabricarea echipamentelor pentru producerea de presat-hiper constructii produse de inalta calitate. O trasatura distinctiva a productiei produsului la facilitatile noastre este precizie dimensionala ridicata in toate domeniile, inclusiv inaltimea. Inaltimea toleranta + - 0,5 mm. Precum si capacitatea de a produce un produs de diferite inaltimi de 90mm 30mm-.
O trasatura distinctiva a echipamentului propus este un aparat de fotografiat, care poate fi inlocuit in decurs de 1 ora si a obtine mai multe produse caramizi Corpulent, caramizi LEGO, pietre de pavaj, etc.
Caramida, dale de pavaj care fabricate in presele noastre este de inalta calitate. Densitatea, unghiurile, tesiturile, precum si suprafata produsului are aspectul impecabil.
Produse de marca produse in forta ajunge echipamentele noastre M300-350. Densitate 2.2. Exista certificate.
Cel mai bun valoare pentru bani - calitatea echipamentului, garantie - 1 an.
Principalele rezultate ale productiei europene de masini-unelte.

Pentru informatii cu privire la masini-unelte si forme puteti vedea pe site-ul:

Anunturi recomandate

Mesaj Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!