Accesorii Nunti, Evenimente, Craciun, Promotionale - Acoperiri Metalice in Vid

Valabil din 24.10.2017 12:04:47
Descriere

Telefon : 0724332885, echip-interom.ro

Practic, se poate acoperi cu metal, orice fel de materiale : metal, sticla, plastic.
Cele mai mici detalii ale produsului care va fi acoperit, vor fi scoase in evidenta si vor uimi prin claritatea si frumusetea lor.
Datorita posibilitatii de personalizare a fiecarui tip de produs, nu exista limitare la ceea ce se doreste sa apara pe produs.
Produsele realizate de catre noi se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor.
Pentru persoanele fizice care isi doresc sa dea o nota de eleganta anumitor evenimente : aniversari, nunti, botezuri, etc., produsele noastre creaza acea nota de eleganta, de distinctie si, nu in ultimul rand, insereaza in memoria invitatilor la eveniment, un punct de reper de care isi vor aminti cu placere mult timp.
Pentru firmele care doresc o promovare originala, iesita din tiparele obisnuitelor produse promotionale, care sa impresioneze prin impact vizual puternic, printr-un mod de prezentare deosebit, care impune compania in primele optiuni ale clientilor dvs., putem sa va oferim cele mai atractive moduri de personalizare a produselor.
Publicitatea oferita de aceste produse, faptul ca aceste produse sunt perfect functionale, isi pot indeplini rolul pentru care au fost create, sunt tot timpul in fata ochilor clientilor, cresc sansele de a fi prima optiune in cazul incheierii contractelor cu clientii dvs.
Produsele noastre sunt create pentru a fi folosite in viata de zi cu zi, la serviciu sau acasa, in familie sau cu colegii de munca. Aceste produse focalizeaza atentia spre o mai buna si mai rapida luare a deciziilor in favoarea dvs.
Nu exista produs, construit din materialele de mai sus, oricat de complex este, care sa nu poata fi realizat conform cu dorintele dvs. Sunt perfect sigure in functionare, isi indeplinesc exact rolul pentru care au fost construite,
din punct de vedere igienico - sanitar sunt la cele mai inalte standarde.
Fiecare client al nostru (persoana fizica sau companie), va fi tratat personalizat, cu maxima atentie, pentru a putea sa ii transpunem in realitate, viziunea asupra produsului. Dorim ca produsul realizat sa incante,sa promoveze, sa contribuie la dezvoltarea relatiilor de afaceri si interumane.
Produsele alese din magazin, pot fi comandate asa cum sunt prezentate, sau pot fi personalizate conform dorintei clientului. In cazul in care clientul are deja produsele, putem sa le personalizam ca sa corespunda cerintelor lui.

Telefon : 0724332885, echip-interom.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play