Vopsitorie biciclete (motociclete, autoturisme) personalizate, custom

Valabil din 18.05.2017 13:11:05
Descriere

Vopsitorie cu materiale de top Glasurit sau Standox pe solvent cu pregatire specifica fiecarui tip de cadru in parte (eventual pentru cadrele metalice cu sablare in prealabil).
Se acorda o atentie speciala cadrelor metalice feroase sau din aliaje usoare care pot oxida usor dupa sablare prin tratarea anticoroziva cu wasprimer pe baza de acid fosforic si primer epoxy bicomponent (inhibator de soroziune) inainte de aplicarea fillerului si a vopselelor.

Pentru cadrele de carbon, exista un alt anunt pentru repararea acestora, dar daca dauna este superficiala, la suprafata cadrului (fara fisurarea, fracturarea fibrei de carbon) se foloseste rasina epoxy speciala pentru reparatii minore, locale (in locul chitului auto, atat de mult folosit de altii in reparatiile cadrelor de carbon atunci cand este acoperit de vopsea).

Se reface intreaga schema grafica originala indiferent de numarul de culori implicate iar pentru logo-uri se executa sabloane pe ploter ce sunt folosite temporar, pana la uscarea vopselelor.

La final se aplica lac Glasurit HS rezistent la zgarieturi si se polisheaza.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play