Acest anunt nu este activ

Workshop | Ethical Values in Social Work

Valabil din 04.10.2016 15:51:07
Descriere

Sucursala Teritoriala Iasi a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania, impreuna cu Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN, Asociatia LUMEN si Universitatea Valahia din Targoviste, va invita sa contribuiti cu lucrari stiintifice in cadrul Workshop-ului Valori etice in Asistenta Sociala/Ethical Values in Social Work. Workshop-ul va avea loc in cadrul 2nd Central & Eastern European LUMEN International Conference. Multidimensional Education & Professional Development. Ethical Values | MEPDEV 2nd edition | 17-19 November 2016 | Targoviste, Romania.
Scopul Workshop-ului este de a dezbate practica sociala in cadrul provocarilor de etica contemporane. Sunt asteptate lucrari care sa abordeze problematica asistentei sociale actuale din perspectiva valorilor etice care o guverneaza, la nivel teoretic si practic, fara a trasa o limita precisa intre teorie si practica. Incurajam abordarile transdisciplinare care depasesc clivajul existent intre teorie si empiric.
Puteti trimite propunerile Dumneavoastra pe adresa
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul:
Participarea (fizica sau virtuala) la acest workshop este gratuita pentru cei care doresc sa publice in volumul colectiv “Ethics in Social Work Practice ” coordonat de catre Profesor Univ. Dr. Antonio Sandu (Universitatea Stefan cel Mare din Suceava) si Dr. Ana Frunza (Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN, Iasi), publicat la IGI Global, USA.
Va asteptam cu drag!
Dr. Ana FRUNZA
Prof. Univ. Dr. Antonio SANDU

Apple Google Store iTunes Google Play