Trimite unui prieten

Trimite

Verificare PRAM a instalatiilor electrice

Valabil din 12.09.2019 07:12:00
Descriere Servicii

SC ENERGETIKA PROJECT AG SRL ofera servicii de masurare si intocmire de buletine PRAM conform legislatiei in vigoare.

Preturile incep de la 150 RON/ buletin PRAM

Verificarea de tip PRAM a instalatiilor electrice, in special a celor aflate in uz curent este deosebit de importanta pentru prevenirea eventualelor influente negative ale unei functionari necorespunzatoare asupra integritatii imobilelor dar mai ales asupra potentialului influentei negative asupra vietii omenesti.

Aceste verificari periodice a instalatiilor electrice constituie o mentenanta de tip preventiv a acestora, mentenanta ce are si rolul scaderii costurilor unor eventuale reparatii asigurand detectarea si remedierea posibilelor defecte in timp util, nepermitand astfel o posibila propagare a acestora.

Practic se masoara rezistenta de dispersie a prizei de pamant (conductoarele metalice prin care se face impamantarea unei retele electrice) si continuitatea impamantarii si astfel se determina integritatea instalatiei de impamantare si in ce masura aceasta protejeaza la electrocutare.

Conform legislatiei in vigoare, prizele de pamant trebuiesc verificate la 2 ani daca acestea sunt amplasate in medii putin periculoase si anual daca se gasesc in medii periculoase sau foarte periculoase. Continuitatea impamantarii se masoara anual.

In urma fiecarei masuratori a instalatiei electrice este indicat sa se introduca valorile obtinute intr-o baza de date pentru a se obtine astfel un istoric si o evolutie in timp a starii instalatiei si a vitezei de uzura a acesteia.

ENERGETIKA PROJECT AG asigura solutii de stocare online si pune la dispozitia clientilor datele masuratorilor.

De asemenea clientii sunt anuntati cu 2 saptamani inainte de termenul legal de reinnoire a masuratorilor.

Mesaj
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Mihai Staicu

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!