Acest anunt nu este activ

vand afacere profitabila escape room unirii

Valabil din 26.09.2016 17:50:27
Descriere

Aceasta activitate se poate derula cu usurinta fiind nevoie de doar 2 persoane, noi ne-am mutat la aprox 30 km de Bucuresti si ne este foarte greu cu naveta, asadar vrem sa ne orientam catre o afacere locala, in zona snagov.
Nu este nevoie de nicio investitie suplimentara.
Targetul acestei afaceri se refera nu numai la grupuri ce vor intra la camerele de joc, ci si pentu team-buildinguri si petreceri-aniversari(avem un an de cand merge in aceasta directie si se poate dezvolta foarte mult, noi avand cele mai bune preturi/servicii) pentru ca avem un spatiu destinat pentru aceasta activitate separat, la locatie(aici se pot discuta si alte oportunitati de dezvoltare, insa va ramane la alegerea dumneavoastra).
Am cladit aceasta afacere cu mult efort si seriozitate maxima si ne dorim ca cei ce vor prelua sa ramana pe aceasta directie intrucat functioneaza foarte bine si satisfactiile sunt pe masura, cu un efort minim.
Pretul de vanare este calculat undeva la 60-65% din totalul dintr-un an, stim cat este de greu de pornit o afacere, dar SE POATE!

Apple Google Store iTunes Google Play