Servici de DEZINSECTI, DEZINFECTIE SI DERATIZRE

Valabil din 16.11.2017 02:02:45
Descriere

Firma noastra va ofera servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie :Avem o experienta de 20 ani in domeniu. Lucrarile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt efectuate pe langa substantele toxice si cu alternatie ecologicesolutii din import aprobate si omologate de Ministerul Sanatatii si Familiei care satisfac cele mai exigente norme protective si siguranta alimentara, cerinte impuse de Uniunea Europeana.
Scapati ieftin si eficient de musafirii nedoriti, contactani-ne chiar acum! Va stam la dispozotie 24 ore din 24.

Dezinsectia este actiunea de eliminare a insectelor,acestea dauneaza omului,animalelor si culturilor agricole. Cele mai intalnite insecte sunt : gandacii de bucatarie, furnicile, mustele, tantarii, puricii, paduchii, moliile, larvele si paienjenii.
Dezinsectia se efectueaza cu substante inodore, care nu sunt toxice pentru oameni,animale si mediul inconjurator. Acest proces se efectueaza atat in spatii interioare(cladiri,locuinte,unitati hoteliere si de invatamant,depozite) cat si in spatii exterioare ( parcuri,zone de agrement).
Dezinsectia poate fi dezinsectie de prevenire cu scopul impiedicarii aparitiei insectelor si dezinsectie de eliminare care se aplica in spatii infectate, este un procedeu destul de amplu si difera de la caz la caz. Insectele cele mai des intalnite la o dezinsectie sunt : Gandacul rosu si gandacul negru de bucatarie; musca; tantarul. Pentru a nu trebui sa apelati la o firma specializata pe dezinsectie,cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa tineti casele curate,aspirate,fara resturi de mancare pe farfurii,pe masa sau in ghiuveta. Pentru a nu gasi diferite insecte in casa dumneavoastra recomandam cel putin 2 dezinsectii pe an pentru a preveni aparitia daunatorilor.Toate speciile de gandaci de bucatarie ,sub toate formele de existenta, oua-larve-nimfe –adulti , pot fi tranportati din locurile infestate in locurile neinfestate prin diverse marfuri ambalate.
Dezinsectia va protejeaza impotriva insectelor care va provoaca disconfort : muste, tantari, purici, gandaci, molii si ii combat prin diferite substante aprobate de Ministerul Sanatatii,aceste substante se pot folosii atat in spitale, scoli, locuinte, spatii de agrement si spatii publice cat si unitati sanitare. Tratamentele impotriva gandacilor si a altor insectetaratoare sunt mai multe. O prima metoda este dezinsectia prin pulverizare de solutie lichida : utilizam solutii pesticide . Substantele se aplica prin pulverizare sub forma de aerosoli . Tratamentul trebuie efectuat in doua etape la o perioada nu mai mare de 15 de zile. O a doua metoda este dezinsectia prin aplicare de insecticid sub forma de gel . Aceasta metoda se utilizeaza mai mult in spatiile in care nu pot fi utilizate substantele lichide. Acesta substanta are mai multe avantaje : nu pateaza, nu se vede, nu are miros.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play