Scoala sudura curs sudor argon TIG MIG MAG testare sudori strainatate

Valabil din 11.11.2017 19:54:50
Descriere

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati

MECANOSUD S.R.L. asigura instruirea pentru Pregatire sudor incepator sau Specializare sudor in atelierul propriu :

80 de ore de sudura efectiva, prin diverse exercitii de sudura specifice invatarii meseriei fara limita de materiale (table, sarma, gaz, electrozi, duze, manusi, etc.)

Detalii :

Instructor sudor, aparate de sudura FRONIUS de ultima generatie, materiale pentru instruire teoretica, materiale pentru instruire practica, dispozitive pentru invatarea sudurii la pozitie, : table ,gaz de protectie ,sarma, bagete tig , pietre de taiat polizor,manusi sudura , geamuri masca sudura ,duze de plasma etc .
In prima sedinta de 4 ore, cursantul achita pretul cursului, in cazul in care cursantul este nemultumit de prestatia, calitatea invatarii, dotarii scolii de sudura Mecanosud, sau considera ca nu are aptitudini pentru aceasta meserie, se intrerupe cursul si se returneaza banii integral platiti pentru curs
NOTA: Mentionam ca avem posibilitatea de a face pregatire cu mai multi cursanti deodata dar recomandam pentru o pregatire eficienta pregatirea practica sa se realizeaza cu un numar mic de cursanti in acelasi timp pentru a fi insusite cunostintele si corectate greselile de catre instructorul sudor.
Colaboram cu o pensiune pentru cazare in conditii foarte bune, curatenie, TV, la pret de 30 lei/zi, camere cu 3,4 paturi, cu baie proprie. Cursantii care doresc cazare trebuie sa faca rezervarea inainte de inceperea cursului.
Firma MECANOSUD ofera urmatoarele servicii:
1.Pregatire sudor incepator sau Specializare sudor - 80 de ore lucratoare - se primeste Certificat (Diploma) intern Mecanosud,care dovedeste parcurgerea celor 80 de ore de practica
2.Diploma sudor (romaneasca) .
3.Diploma sudori ISO 9001

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play