Acest anunt nu este activ

Fonduri Europene 100% nerambursabile pentru afaceri la tara

Valabil din 13.03.2017 16:55:12
Descriere

Si tu poti fi acum antreprenor. Statul acorda finanatare de 70.000 euro, 100% nerambursabila, adica nu trebuie sa returnezi banii. Tot ce trebuie sa faci este sa ai o idee buna de afaceri, sa intocmesti un plan de afaceri profesionist si sa apoi, dupa ce obtii finantarea, sa te asiguri ca afacerea ta este pe drumul cel bun si incepi sa faci vanzari si sa obtii profit.

In primul rand trebuie sa deschizi o firma in spatiul rural. Firma nu trebuie sa aiba sediul social neaparat acolo unde vei implementa proiectul pentru care ceri finantare; daca sediul social va fi diferit, atunci la locul de implementare vei deschide punct de lucru. Si mare atentie: toate punctele de lucru pe care le vei deschide pe perioada proiectului trebuie sa fie in rural.

Mai trebuie sa ai un loc unde vei desfasura activitatea pentru care ceri finantare. Poti inchiria sau poti construi, in functie de ceea ce a prevazut finantatorul pentru activitatea pe care o vei desfasura (nu pentru toate activitatile se finanteaza constructiile).
Iti trebuie si un plan de afaceri, foarte bine facut, un plan realist care sa te ajute pe tot parcursul proiectului. Va trebui sa iti asumi o cifra de afaceri pe care sa o obtii in anii de implementare, astfel incat sa poti beneficia integral de finantare. Statul iti da 70% din suma ceruta prin proiect in avans, iar restul, adica 30%, dupa ce demonstrezi ca ai reusit sa faci acea cifra de afaceri.

Poti obtine 70.000 euro ajutor de la stat pentru afacerea ta daca vrei sa incepi un business in urmatoarele domenii: agroturism, productie, medicina umana sau medicina veterinara.

Daca afacerea pe care ti-o doresti este din domeniul serviciilor, atunci poti cere prin proiect 50.000 euro. Vei obtine finantarea la fel: 70% avans si, apoi, dupa realizarea cifrei de afaceri propuse in proiect, restul de 30%.
Prin aceasta submasura nu se finanteaza afaceri din agricultura, alimentatie si comert.
Daca ai deja o firma, poti fi eligibil daca firma ta a incheiat pe profit anul fiscal anterior si daca activitatea pentru care vei cere finantare este una noua, adica nu ai mai obtinut pana acum venituri impozabile din acea activitate pe care vrei sa o finantezi prin proiect. De exemplu, daca ai o firma infiintata in 2014 cu cod caen de agricultura, poti adauga in statutul firmei codul caen de turism si sa ceri finantare pentru o agropensiune.

Daca esti hotarat sa incepi, contacteaza-ne. Te putem ajuta cu informatii referitoare la finantare, cu planul de afaceri care va fi facut intr-un mod profesionist, cu dosarul de finantare si cu implementarea.

Apple Google Store iTunes Google Play