Trimite unui prieten

Trimite

DEBLOCARI USI TIMISOARA INGINER LACATUS PROFESIONIST, PROGRAM NON-STOP pentru situatii de urgenta.

Valabil din 09.12.2018 14:41:18
Descriere Servicii

Inginer lacatus mecanic specialist si autorizat in domeniile sistemelor de securitate, execut deblocari si reparatii de usi metalice / lemn / termopan / usi blindate / lacate / seifuri, de la cele mai simple la cele mai complicate situati, cat si intretinerea si repararea sistemelor mecanice de inchidere montate pe usi, schimbat, montat yale, butuci, broaste, uns anti-scartait, reglat inchidere usa, moatari geamuri termopan, lemn, intretinerea sistemelor de feronerie cat si reglarea acestora.

Serviciul de deblocare va este oferit si in regim de urgenta in situatiile in care constatati ca incuietoarea usii nu mai functioneaza / ati pierdut cheile si sunteti in imposibilitatea sa intrati / iesiti in / din locuinta.
Chemati-ma si daca usa (yala) functioneaza greu sau se blocheaza frecvent.

Se pot asigura toate modelele de yale, butuci, manere yale, balamale, yale cu tija pentru usi termopan, de cea mai buna calitate de pe piata la pret de producator, la toate piesele primiti garantie.

Aveti incertitudini referitoare la sistemul de inchidere al usii dvs?
Solicitati evaluarea calitatii mecanismului montat pe usa si al gradului de siguranta impotriva spargerilor. Nici un sistem de inchidere montat pe o usa nu este 100% sigur, Insa timpul de deblocare al usii poate varia de la cateva minute pana la cateva ore, depinzand de calitatea sistemului de blocare al usii. Un sistem bun montat pe usa, va poate tine departe de vizitele nedorite ale hotilor, dar si de interventiile de urgenta necesare in cazul defectarii (blocarii) yalei sau mecanismului montat.

ATENTIE CLIENTI !!!

Pentru siguranta dumneavoastra dar si a noastra, deblocarea usilor (incuietorilor) se executa NUMAI in prezenta proprietarului sau chiriasului, acesta dovedind cu acte,( buletin sau contract de locuinta, contract inchiriere, sau prin prezenta administratorului blocului sau a unui vecin) ca este detinatorul spatiului in care doreste sa intre.

IMPORTANT: Lucrarile se fac fara a distruge usa sau a degrada vreo piesa, in cel mai rau caz se poate inlocui butucul sau si yala, depinde de gravitatea cazului, deblocarea poate dura de la cateva minute pana la cateva zeci depinzand de gravitatea cazului.
Siguranta dumneavoastra este foarte importanta si de aceea va stau la dispozitie cu orice problema legata de lacatuserie 24 din 24

Asigur promptitudine, calitate, seriozitate si siguranta,
Oferim cele mai bune servicii raport calitate-pret de pe piata! Contactati-ne!
Program non-stop doar pentru deblocari si situati de urgenta!!!
Ofer si doresc seriozitate maxima..
Va multumesc !!!

Mesaj Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!