Acest anunt nu este activ

Cauti un Meserias Noii Santem SOLUTIA

Valabil din 12.10.2016 19:59:38
Descriere

ECHIPA noastra va ofera cautarea unui Constructor Profesionist in Acoperise PROIECTAM SI COSILIEM MONTATORI EXPERTI .
Montam.tigla Metalica.
Renovam Acoperisul Complect.
Mansardam Profesional.

Indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.

Tigla metalica Lindab imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de lunga durata. Acoperisul tau va avea capacitate portanta ridicata si vei scapa de grija tiglelor sparte sau crapate. Greutatea redusa, de numai 5kg/mp, genereaza economii importante la realizarea constructiei; tigla metalica Lindab fiind solutia ideala atat pentru acoperisuri noi cat si in cazul renovarilor. Profilul inalt al tiglei metalice Lindab si suprapunerile speciale ale panourilor asigura protectie 100% la infiltratii chiar si pentru acoperisurile cu panta mica de pana la 14 grade.

Ai libertate deplina de alegere: 9 profile distincte, culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne cu mai multe variante de acoperire finala cu strat lucios sau mat al suprafetei si o gama larga de accesorii; toate acestea pentru un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.

TIGLA METALICA LINDAB ESTE AUTENTIFICATA PE PARTEA INTERIOARA

Avantajele tiglei metalice Lindab, pe scurt:

• pentru constructii noi sau renovari,
• otel de calitate superioara,
• greutate redusa, numai 5 kg,
• panouri debitate la comanda,
• pentru acoperisuri cu panta intre 14 si 90 grade,
• gama completa de componente si accessorii,
• culori clasice sau moderne,
• ecologice.

Acoperisul din tigle metalice Lindab este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.
Poliesterul lucios "PE" reproduce fidel imaginea unui acoperis clasic
Poliesterul "MATT" este o acoperire speciala ce ofera un plus de eleganta acoperisului
High-Built Poliesterul "HBPE" are un aspect lucios granulat. Stratul de acoperire de 50µm, confera o rezistenta.pentru contact

Apple Google Store iTunes Google Play