Trimite unui prieten

Trimite

Broker de afaceri, intermediez vanzarea/cumpararea de afaceri

Valabil din 21.08.2019 15:08:03
Descriere Servicii

Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri: vanzarea – cumparare a unei afaceri, realizarea unui parteneriat de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, vanzarea – cumpararea de francize, realizarea de contacte care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi parteneri de afaceri etc., atat in avantajul vanzatorului, cat si in beneficiul cumparatorului.
Suntem pregatiti sa oferim servicii de intermediere de business la standarde de calitate recunoscute la nivel international.

Daca aveti o afacere de vanzare sau cautati un partener de afaceri, luati in calcul aspectele prezentate mai jos:

PRET CORECT
In primul rand brokerul de afaceri este cea mai potrivita persoana care sa faca o evaluare a afacerii si care sa gaseasca un echilibru perfect intre asteptarile financiare ale vanzatorului, timpul alocat vanzarii si realitatile impuse de conditiile de piata precum si disponibilitatatile potentialilor cumparatori. Cunoscand bine piata in general, pe baza unei analize comparative, tinand cont de toti factorii care intra in ecuatia pretului, brokerul de afaceri poate preveni vanzarea la un pret subevaluat, proprietarul avand garantia ca obtine un pret corect, in termenul stabilit.
PROMOVARE
TIMP SI CONFORT

Brokerul de afaceri este indicat si in cazul persoanelor interesate sa cumpere o afacere. El aduce multiple beneficii si facilitati si acestei categori de clienti, pe care ii poate consilia si indruma catre cele mai potrivite oferte de pe piata.

De aceea nu ezitati sa ne contactati.
0766215530

Mesaj
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!