Vrei sa primesti notificari de la Publi24?

Trimite unui prieten

Trimite

Bloc Expert - www.blocexpert.com - Administrare blocuri - Administrare imobile sector 4 Bucuresti

Valabil din 30.11.2019 17:48:40
Descriere Servicii

Bloc Expert - www.blocexpert.com -Firma de administrare blocuri- administrare imobile oferim servicii de administrare imobile, administrare blocuri pentru asociatii de proprietari din Bucuresti si Ilfov.
Servicii oferite – administrare blocuri la dispozitia dvs:

1. Administrare financiara -

Oferim toata gama de servicii financiare pentru asociatii de proprietari asa cum sunt cerute in Legea 230/2007. Intocmim listele de plata a cotelor de intretinere, realizam evidenta contabila completa, pastram registrele cerute de lege in format electronic prin programul nostru si tiparite in fiecare dosar lunar pe care il predam asociatiei, intocmim si prezentam rapoarte complexe referitoare la situatia asociatiei de proprietari, fise de furnizori, fise de apartament, fise de operatiuni pe fonduri etc.

2. Administrare tehnica -

Echipele noastre tehnice se ocupa de monitorizarea partilor comune detinute de Asociatiile de proprietari si vor raporta catre comitetul executiv si presedintele asociatiei de proprietari problemele existente; In functie de decizia acestora, ne ocupam de gasirea si prezentarea de oferte tehnice, pastrarea contactelor cu potentialii contractori, urmarirea realizarii contractului si toate demersurile necesare pana la rezolvarea problemei.

3. Intretinere si mici reparatii blocuri -

Echipele tehnice care se vor ocupa de blocul dvs vor si rezolva micile probleme tehnice descoperite si raportate; astfel, pentru interventii minore (inlocuit geamuri, intrerupatoare, lampi, mici reparatii) asociatia va plati doar costul materialelor necesare, manopera fiind inclusa in contract;

4. Servicii de cenzorat pentru asociatiile de proprietari -

Separat, pentru asociatiile unde nu oferim serviciile de administrare, prestam si servicii de verificare contabilitate asociatii de proprietari pentru ca dvs sa fiti siguri ca se respecta legea;

5. Servicii de resurse umane pentru asociatii de proprietari;

Efectuam intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, state de plata, raportari ITM, dosare angajati etc;

6. Servicii juridice pentru asociatiile de proprietari: infiintari, modificari, consultanta juridica primara;

Oferim servicii de infiintare asociatii de proprietari, transformari din asociatii de locatari, modificari statute, consultanta pentru recuperare restante;

7. Alte servicii pentru imobile.

Asiguram orice alt serviciu necesar pentru asociatiile de proprietari, orice tip de lucrari, de la instalatiile de la subsolul blocului pana la hidroizolatia terasei sau amenajari interioare. Pentru toate acestea va punem la dispozitie modalitati avantajoase de plata in rate fara dobanda si reduceri atractive pentru asociatiile pe care le avem deja in administrare.

Va rugam sa vizitati paginile site-ului si pentru orice intrebari legate de activitatea de administrare imobile, in general, si de administrare blocuri, in special, va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!