Acest anunt nu este activ

2nd Central & Eastern European LUMEN International Conference MEPDEV 2016

Valabil din 04.10.2016 15:47:37
Descriere

Asociatia LUMEN are onoarea sa va invite la a 2-a editie a Central & Eastern European LUMEN International Scientific Conference este un eveniment de natura multidisciplinara, a carui obiectiv general este promovarea excelentei stiintifice, incurajand contributii originale in domeniile abordate de conferinta.
Conferinta Internationala LUMEN CEE MEPDEV2016 isi propune sa evidentieze si sa aduca in dezbatere cadrele actuale ale educatiei multidimensionale si a dezvoltarii profesionale, sub considerentele valorilor etice intr-un context multicultural Central si Est European.
Termenul limita pentru normal registration este 20 Octombrie 2016.
Lucrarile prezentate in cadrul LUMEN CEE MEPDEV 2016 pot fi publicate in volume propuse spre a fi indexate in Thomson Reuters (ISI) precum si si in jurnale open access cu ISSN, indexate in baze de date internationale, publicate de Editura LUMEN.
Sunt asteptate lucrari in stiinte sociale si umaniste, fara o limitare concreta, incurajand abordarile transdisciplinare care depasesc clivajul existent dintre teorie si empiric.
Va invitam sa contribuiti cu lucrari stiintifice, prezentate oral, virtual sau poster, in unul din domeniile conferintei LUMEN CEE MEPDEV 2016.
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul:
Puteti trimite propunerile Dumneavoastre pe adresa
Va asteptam cu drag!

Apple Google Store iTunes Google Play