Acest anunt nu este activ

Set joaca circuit acvatic NEMO

150 RON
Valabil din 23.01.2017 21:02:23
Descriere

Vand circuit acvatic Nemo, nou, sigilat, un set de joaca ideal pentru copii, prin care acestia vor descoperi locurile prin care se plimba Nemo in filmul Finding Dory si il vor insoti in aventura sa.

Setul contine pestele robot Nemo, un circuit de apa de 1,8 m lungime si o harta (plansa rezistenta la apa) peste care se aseaza circuitul.

Conectati circuitul, il umpleti cu apa si il puteti privi pe Nemo cum innoata de-a lungul circuitului, la fel cum o facea in aventurile din film sau va puteti crea propria poveste cu acesta.

Pestisorul robot Nemo inoata la fel ca un peste adevarat. El se activeaza la contactul cu apa, ceea ce inseamna ca incepe sa inoate imediat ce il pui in apa si se opreste cand il scoti. Pentru a economisi bateria, pestisorul dispune de setarea power save, prin care se opreste automat din inot, dupa 4 minute de miscat in apa.
El poate fi repornit printr-un usor ciocanit in circuit (sau acvariu, dupa caz).

Nemo stie sa inoate in 5 directii: sus, jos, stanga, dreapta si inainte. Pestisorul robot are coada moale, din silicon, pe care o foloseste pentru a-si pastra directia corecta de inot.

Dimensiune Nemo: 73 mm
Dimensiune harta cu circuit (plansa): 500 x 620 mm

Pestisorul electric e echipat cu baterii, plus un set de baterii de rezerva.

Costul transportului nu este inclus in pret.

Apple Google Store iTunes Google Play