Acest anunt nu este activ

Jucarii din lemn si alte materiale naturale - MAC Kids - Magazin Online

15 RON
Valabil din 17.10.2016 15:50:08
Descriere

1.Jucariile din lemn nu raman fara baterii. Astfel, tu economisesti bani si nu ai grija inlocuirii bateriilor cand acestea se termina.
2. Sunt non-toxice, nu contin chimicale periculoase pentru copilul tau. Daca aveti un copil mic, ar trebui sa luati in considerare posibilele efecte ale plasticului asupra sanatatii lui. Materialele plastice contin adesea compusi neurotoxici, cum sunt ftalatii. Teoria spune ca acestia pot afecta dezvolarea mentala si neurologica la un copil mic. Jucariile din lemn nu contin substante chimice, iar vopselele folosite sunt pe baza de apa, asadar non-toxice pentru copii.
3. Sunt realizate din materiale naturale, deci regenerabile si sunt reciclabile. Lemnul inseamna mai putina energie folosita si mai putina poluare pentru mediu. Plasticul se degradeaza in sute de ani, lemnul in cativa ani. Lemnul are totodata costuri mai mici, mai ales daca provine din plantatii durabile.
4. Sunt mult mai rezistente. Jucariile din lemn rezista de la o generatie la alta, fata de cele de plastic care se strica foarte usor si ajung adesea la gunoi (o jucarie din plastic rezista de obicei la un singur copil, in schimb cele din lemn au o varsta mult mai indelungata, putand fi transmise de la un frate la altul). Plus ca jucariile din lemn suporta greutati mai mari, fiind mult mai greu de stricat prin aplicarea presiunii.
5. Sunt mai sigure. Jucariile din lemn nu au margini ascutite si nu se pot sparge in bucati mici, care sa poata fi inghitite de copii.
6. Sunt educative. Multe jucarii moderne, pline de culoare, descurajeaza creativitatea si consolideaza cultul de distragere a atentiei. Copiii care se joaca cu inventii luminoase si zgomotoase nu cunosc importanta creativitatii si bucuria efectului intarziat al constructiei. Dezvoltarea lor mintala sufera, pentru ca nu invata sa foloseasca jocul imaginativ. Jucariile din lemn incurajeaza creativitatea, abilitatile de rezolvare a problemelor, dezvoltarea motorie fina si alte caracteristici importante pentru o dezvoltare educationala puternica la copii.
7. Le dezvolta caracterul. Jucariile din lemn inspira copiii sa inventeze propriile lor jocuri si sa nu astepte o recompensa instant prin actiuni simple (cum se intampla in cazul jucariilor cu butoane si baterii). Copiii care se joaca cu jucarii din lemn invata sa fie fericiti cu jucarii simple, pe care sa le manuiasca inventand si creand singuri lumea lor de joc. Jucariile din lemn contribuie la dezvoltarea caracterului unui copil, in plus pe langa sprijinirea sanatatii si educatiei lui.
8. Sunt usor de intretinut. Jucariile din lemn sunt usor de curatat, cele mai multe dintre ele avand doar cateva piese si un finisaj bun. Ele pot fi sterse cu o carpa umeda bine stoarsa, apoi lasate la soare cateva ore pentru ca germenii sa dispara.
9. Au o textura placuta.
Jucariile din lemn de calitate au o greutate si o textura foarte placuta.
Preturile pornesc de la 15 lei pana la cateva sute de lei. Mai multe detalii pe

Apple Google Store iTunes Google Play