roller cu bile pentru masaj anticelulitic, reducere in cm ,recuperare medicala

89 RON
Valabil din 24.09.2017 14:38:53
Descriere

Suntem ghidati de standarde internationale si etica pentru a va oferi produse de calitate !
Calitate
. Initiatori si promotori Maderoterapie pe piata beauty din Romania
• Accesibilitate, fiabilitate
• Procesul de servire
• Disponibilitatea produselor
• Pret foarte bun
Celulele adipoase au capacitatea de a creste in volum cu pana de 100 de ori ,fata de dimensiunea standard ,iar prin aceasta depozitele adipoase devin foarte greu de elimanat .
DAR NU SI DUPA O SEDINTA DE MADEROTERAPIE!
Pentru doamne, mai ales ca ne apropiem de sezonul cald, maderoterapia este o ... comoara. Nu numai ca ajuta la eliminarea stresului si echilibrare energetica, dar dupa fiecare ora petrecuta la masaj, efectul este acelasi ca si cum ai petrece o ora in sala de fitness. Are o influenta directa asupra dinamicii fluidelor favorizand drenajul si regenerarea tesuturilor. De asemenea, ajuta si la intinerirea pielii. Cu alte cuvinte, cu o ora de masaj se pot obtine o stare a organismului mai buna, relaxare dar si o ..remodelare corporala.
Maderoterapia este o terapie eficienta de conturare a corpului fara efort si fara a afecta pielea sau tesutul.Fiecare instrument din lemn are o utilizare specifica pentru o anumita zona a corpului.Acest tratamemt ajuta la combaterea CELULITEI lasand pielea fina si catifelata.Aceasta procedura se poate face cu un specialist sau o puteti utiliza in confortul propriei case.Maderoterapia elimina grasimile stocate in diferite parti ale corpului , ofera o mai buna circulatie limfatica.In domeniul frumusetii si esteticii maderoterapia se pozitioneaza astfel ca fiin cea mai EFICIENTA terapie alternativa pt. organism si tratamente faciale,fie ca tratamente izolate sau complementar manuale si/ sau aparate cu tehnici de protocol personalizate.De la scalp la ultimul deget de la picior , tot corpul nostru este succesibil de a fi tratat cu Madero.Gratie muncii cu aceste instrumente se obtine o adevarata conturare a corpului


Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
Apple Google Store iTunes Google Play