Acest anunt nu este activ

Black Mask ORIGINALA scos puncte negre 50ml

65 RON
Valabil din 19.04.2017 11:29:46
Descriere

Black Mask 50ml ,eficienta: elimina punctele negre /curata/purifica tenul !

Produsa de Shills , aceasta masca complet din carbon este utilizata pt. indepartarea acneei si punctelor negre de pe intreaga fata . Aceasta permite o curatare profunda lasand pielea fetei proaspata si revitalizata .
Masca este usor de aplicat si de indepartat si ofera rezultate instantanee de la prima utilizare, curata porii si lasa pielea reintinerita .
Ingredientele -cheie , cum ar fi extractul de rozmarin calmeaza pielea si ajuta la echilibrarea uleiului de pe piele , indiferent de tipul pieli , extractul de galbenele favorizeaza cresterea proteinei ??de colagen , reduce pielea aspra si imbunatateste elasticitatea pieli .
Spre deosebire de alte produse de pe piata , Shills masca purificatoare black mask ofera cel mai bun raport calitate/pret care nu poate fi compensata de alte marci de pe piata .
Mod de folosire BLACK MASK:
Curatati fata , aplicati masca pe locurile problematice ale tenului cu un stat gros, evitand regiunile in jurul ochilor si zonele cu leziuni.
Dupa 25-30 de minute masca se va usca si va deveni elastica, putand fi inlaturata lent, spalati fata cu apa calduta pentru a indeparta resturile de pe fata ...bucurati-va de o piele Revitalizata.

Pretul este Fix.

Trimit in tara plata Ramburs + transportul

Apple Google Store iTunes Google Play