Vei fi notificat de cate ori:

Trimite unui prieten

Trimite

Ulei esential de lavanda, Apa florala de lavanda

25 RON / buc
Valabil din 01.12.2020 08:22:09
Descriere Moda si accesorii

Ulei esential de lavanda, din productie proprie,cultura matura, lucrata manual fara tratamente chimice 100% natural, nediluat, specia ,angustifolia vera (True) certificata, produs in 2017.
Uleiul si apa florala obtinute prin distilare in curent de aburi a florilor cu instalatie certificata de distilare a plantelor aromatice.
Propietatile uleiului de lavanda
regenerator celular si reparator cutanat
cicatrizant, ajuta la refacerea pielii ranite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee
calmant cutanat, linisteste pielea ranita, inrosita, arsa de soare sau intepata de insecte
antiseptic
antispasmodic, decontractant muscular, antalgic
sedativ si linistitor, armonizant
echilibrant al sistemului nervos

Mod de utilizare a uleiul de lavanda
este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie
ca ingredient in peparate cosmetice, uleiul esential de lavanda se poate folosi in general in procent de 0,5-2%
poate fi inclus ca ingredient intr-o serie de compozitii: creme anhidre, creme emulsificate, lotiuni si lapte de corp, unt de corp, balsamuri, masti, frectii si creme capilare, sampoane, sapunuri
poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub forma de masaj
pentru dureri musculare, crampe si zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal in care este inclus uleiul de lavanda
pentru tulburari ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate si coloana vertebrala; uleiul sau crema de masaj se poate aplica si pe incheieturi
in apa de baie: 10-15 picaturi solubilizate in prealabil sau diluate in lapte
cateva picaturi peste o portie de sare de baie dispersata in cada
in vaporizatoare si candele pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor
poate fi folosit la prepararea de saculeti cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale

Proprietatile apei de lavanda
calmant si revigorant pentru piele
cicatrizant, faciliteaza repararea pielii deteriorate si regenerarea cutnata
curata pielea si scalpul
tonic si usor astringent
atenueaza roseata, arsurile solare, iritatiile

Mod de utilizare apa de lavanda
poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau pe scalp
pulverizata sau aplicata cu o discheta pe fata si gat, dupa curatarea pielii
simplu sau in combinatie cu alte ape florale, aplicat pe ten ca toner
poate fi incorporata in compozitii cosmetice in loc de apa sau in combinatie cu alte ape florale; in emulsii se adauga la faza apoasa
ca ingredient in prepararea de creme, lotiuni, geluri, lapte de corp
ca ingredient intr-o masca pe baza de argila si eventual alte ingrediente specifice
aplicat simplu sau in combinatie cu alte ingrediente specifice, pe scalpul curat

Mai multe detalii la telefon

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisiere acceptate: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4, cu o marime maxima de 10Mb.

Fa oferta
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
×
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!