Acest anunt nu este activ

Vorbeste Gratis Cu Noua Cartela Lycamobile, Acum Si In Romania

Valabil din 17.10.2016 15:00:15
Descriere
Acuma Lycamobile a dezvoltat si in Romania, .......acest serviciu este pentru toata lumea dar in special pe cei care au nevoie si care se folosesc de serviciile companiei lycamobile, ( O sa fiti indrumati cam pe la sfarsitul textului cum puteti castiga bonusuri gratis pe viata si de unde puteti sa comandati cartele gratis si credit )


Fondata pentru a conecta prieteni si familii din intreaga lume, Lycamobile a crescut rapid, pentru a deservi 12 milioane de clienti la nivel mondial, inclusiv din Marea Britanie, Statele Unite si Australia.

Romanii au acum posibilitatea sa efectueze apeluri internationale pentru 1 eurocent pe minut, prin intermediul cartelelor SIM preplatite ale Lycamobile. Fata de firmele competitoare nu se percepe taxa de roaming iar la activarea romingului indiferent de retea (inclusiv Lycamobile) aveti avantaju si beneficiu de a nu fi taxat pentru apelurile primite indiferent de retea, atunci cand calatoriti in alte tari straine.

Lycamobile este prezenta in :

Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie si SUA.. Fondata pentru a conecta prieteni si familii din intreaga lume, Lycamobile a crescut rapid, pentru a deservi 12 milioane de clienti la nivel mondial, inclusiv din Marea Britanie, Statele Unite si Australia.

Beneficiati acum de bonusurile pe viata pe care le puteti primi pentru fiecare om ( care a venit prin voi) ...de fiecare data cand incarca sau retrage banii (bitcoin) ( pe care ii oferim pe gratis) la noi pe pagina. Acolo veti gasi si cartele gratis daca vreti sa comandati ( le putem trimite in toata tara) plus credit de cumparat....plus ca puteti sa incarcati cartela lyca pe gratis daca va inscrieti pe pagina si incepeti sa adunati banii primiti gratis..( chemand prieteni si familia puteti castiga mai mult) sheruesti si primesti.... multa bafta la strans...bani.... Pentru mai multe informatii sunati cu incredere la +40 730 538 772 va multumesc...

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play