Acest anunt nu este activ

Personal curatenie hotel Germania

Valabil din 21.11.2016 00:10:29
Descriere

Lanturi de hoteluri de 3,4,5 stele din Germania selectioneaza personal pentru curatenie in hotel, femei, barbati, inclusiv CUPLURI, 18-45 ani, cu sau fara experienta, cu PLECARE IMEDIATA! Nu este necesara cunoasterea limbii germane, dar reprezinta un avantaj! Recrutarea se efectueaza din toata Romania, iar plecarile sunt din Timisoara si Arad!
.
Angajarea se face in Germania cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Beneficiati de toate avantajele unui contract de munca legal pe teritoriul statului german. Program de munca 8 ore/zi (08:00-16:00, 6 zile/saptamana). Instruirea si calificarea se efectueaza la locul de munca.
.
Salar minim 1300 EUR in mana pentru inceput, pana se acumuleaza experienta, iar dupa salarul poate ajunge pana la 1600 EUR in mana, in functie de realizari, experienta si indemanarea fiecaruia. Cazarea este asigurata de angajator contra cost, in regim de autogospodarire proprie, in valoare de 200 eur/luna (se trage din salar si apare pe fluturas). Mancarea nu este oferita de catre angajator.
.
La plecare candidatii trebuie sa aibe la ei medicamente, lenjerie de pat, ustensile de gatit si pantofi negrii comozi. Echipamentul si tinuta de lucru este pusa la dispozitie de catre angajator!
.
Pentru detalii si informatii suplimentare va invitam sa ne contactati telefonic cu deplina incredere la numarul 0727112330 zilnic 8:00-18:00.
.
Solicitam si oferim seriozitate!

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play