Acest anunt nu este activ

Ingrijire batrani Anglia

Valabil din 12.10.2016 16:18:24
Descriere

Recrutam in vederea angajarii ingrijitori batrani si adulti cu disabilitati in Centre situate pe intreg teritoriul Angliei.
In momentul de fata facem angajari in Sudul Londrei, Norwich, Worthing, Eastbourne, Crawley, Bexhill on Sea, Somerset, Didcot (langa Oxford)
Se ofera contract de angajare direct cu Casa de batrani, cu 28 zile de concediu platit, zile de boala si maternitate platita.
Salarizare: Oferim pachet salarial de minim L7.20 pe ora in functie de experienta. Se lucreaza in jur de 40 de ore sau mai mult pe saptamana.
Cazarea: este oferita contra cost, intotdeauna fiind la distanta de mers pe jos fata de locul de munca
Masa: Se ofera o masa in timpul turei de 12 ore. In rest mancarea este responsabilitatea candidatului.
Nu se percepe niciun fel de comision sau taxa, candidatul care a trecut de interviu si primeste oferta de munca trebuie sa suporte doar transportul pana la locul de munca, sa aiba bani de intretinere pana la primul salar si sa plateasca DBSul (cazierul britanic ), dupa sosirea in Anglia. Salariul se primeste o data pe luna, intotdeauna la sfarsitul lunii.

Cerinte
Limba engleza nivel conversational, doua acte de identitate cu poza (buletin si pasaport sau permis de conducere), doua recomandari si cazier. Experienta este considerata avantaj dar nu este obligatorie, se ofera training la locul de munca.
Pentru a aplica trimiteti cv in engleza la [email protected] sau [email protected] sau sunati la +447493771102

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play