Trimite unui prieten

Trimite

Franta - Muncitori cu normă întreagă în domeniul avicol

Valabil din 18.01.2019 11:05:20
Descriere Locuri de munca

Societate specializată în prestări servicii pentru creșterea păsărilor, cu 30 de ani de experiență și în plină extindere, AVISERV recrutează muncitori în domeniul avicol pentru a-și consolida echipa.Condiții : contract pe perioadă determinată de 6 luni, apoi creare de contract pe perioadă nedeterminată


Program de lucru : Normă întreagă, program variabil în funcție de activitate, posibilitate de a lucra în zilele de sâmbătă.


Remunerare : Salariu convențional + ore suplimentare și ore de noapte majorate + îndemnizație de deplasare + primă individuală + primă de participare + complementară de sănătate + bonuri de masă + avantaje cu Comitetul de întreprindere.
Societatea ajută muncitorii să caute chirie.

Misiuni : Veți lucra în echipă la clientul nostru și veți pune în aplicare intervențiile avicole, respectând regulile de igienă și de securitate și utilizând echipamentele date. Supravegheat de către șeful de echipă, veți realiza următoarele misiuni : operații zootehnice (prindere, vaccinare, sexare, castrare, tăierea ciocului, tăierea unghiilor),


Veți fi în contact permanent cu păsările vii, vă rugăm deci să ne informați cu privire la eventualele dvs alergii sau probleme de sănătate.Profil :
Formarea sau o primă experiență în domeniul avicol va fi apreciată ; în caz contrar, formarea va fi făcută de către societate.
Postul necesită rigoare, obiceiul de a lucra cu animale și capacitate de a lucra în echipă + seriozitate, punctualitate, motivație, simțul responsabilității
Capacitate de a lucra pe timpul nopții și în picioare, de a urmări cadențele, obișnuință cu zgomotul, căldura și praful.
Permisul de conducere va fi un +

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Mesaj Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!