Acest anunt nu este activ

Insotitoare pt director cu mici probleme de sanatate

Valabil din 01.10.2016 21:03:04
Descriere

Insotitoare pt un director cu mici probleme de sanatate

Director de companie de comert en-gross din Bacau, om de afaceri de varsta mijlocie, cu usoare probleme de sanatate (operatie de inima acum 5 ani si hernie de disc lombara) angajeaza insotitoare permanenta.
Nu sunt necesare in mod deosebit cunostinte de intretinere medicala deosebite ,doar deprinderi de masaj de intretinere a articulatiilor. Este esential un caracter placut , plin de solicitudine, deschis spre munca depusa si persoana insotita; flexibilitate si intelegere, un comportament indatoritor si amabil ,in rest totul se invata.
Serviciul fiind de insotire permanenta a managerului firmei, activitatile vor fi variate, plecand de la simpla insotire si pot ajunge pana la usoare lucrari de birou, activitati de secretariat, birotica, etc , dar va necesita -doar in mica masura si usoare activitati de intretinere(Ex: masaj de intretinere a articulatiilor) cumparaturi si menaj usor, etc
Totodata vor fi incluse si calatorii si excursii de serviciu pentru afaceri, interne si externe, astfel activitatea de insotitoare devenind si una de asistenta manager cu o puternica componenta de formare profesionala.
Evident ca acest serviciu va fi astfel o trambulina de afirmare catre o cariera profesionala in cadrul firmei noastre, companie de import-export si distributie.

Ofer:
- Angajare cu contract de munca : un loc de munca sigur, stabil si curat, salar atractiv ,motivat de 300 -500 euro, corespunzator cunostinte, si de nivelul muncii depuse si aferent studiilor, eventual permis de conducere etc)
-- cazare gratuita, in apartament la Bacau
- masa si traiul zilnic asigurate in conditii deosebite
- posibilitatea ,in cazul colaborarii de durata, a sustinerii cheltuielilor pt finalizarea studiilor (liceu, scoala de soferi ,facultate)
- decontare alte cheltuieli premii etc

Cerinte:
- seriozitate ,implicare si loialitate. Persoane care sa aprecieze ocazia de a avea un deosebit inceput profesional ; persoane care sa aiba dorinta de a-si fauri un drum bun in viata, si care sa stie sa aprecieze si rasplateasca ,prin implicare si devotement fata de firma noastra, sansa oferita .
-persoan capabila de a invata noi si variate activitati, pe care o vom integra in colectivul nostru .
Persoana care se va incadra tiparului cautat de noi va avea sansa unei cariere de succes, va avea un nou rost, acest servici oferind accesul direct la functii situatii si pozitii sociale care sa o formeze activ mai ales ca noi oferim siguranta si stabilitate

Cautam persoane tinere, serioase, harnice cu vointa de afirmare, cu adaptabilitate si flexibilitate, cu dorinta de reusita in viata,calitati profesionale.
Pot fi cei care au o situatie materiala/ familiala dificila (din familiii cu multi copii, orfani, mediul rural, persoane care nu au avut sansa unei stabilitati financiare, Femeie singura cu copil mic etc. Intereseaza caracterul si abilitatile.
Rog raspuns aici cu un Nr de Telefon sau email la: costinliviu1/at/gmail.com

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play