Acest anunt nu este activ

Helen Doron English cauta Profesor de limba Engleza in Arad

Valabil din 17.10.2016 17:01:30
Descriere

Helen Doron English este una dintre cele mai importante francize in domeniul educatiei, fiind prezenta in peste 31 de tari si avand mai mult de 600 de centre educationale de predare a limbii engleze. Metoda Helen Doron este unica: o invatare usoara si naturala bazata de repetitie si incurajare continua. Cu aceasta metoda copiii invata limba engleza in acelasi mod ca si limba materna incepand de la varsta de 3 luni pana la 19 ani.
Invatarea limbii engleze prin metoda Helen Doron creste stima de sine a copiilor, ii dezvolta din multe puncte de vedere (motric, concentrare, atentie, creativitate, cognitiv) si aduce efecte pozitive pe termen lung influentandu-le toata viata.
Profesorii Helen Doron sunt acreditati de Traineri internationali si primesc in mod constant suport pedagogic si acces liber la traininguri si dezvoltare personala.
In Romania exista 24 de centre Helen Doron English si mai mult de 3000 de copiii care frecventeaza cursurile.
Pentru mai multe detalii puteti accesa

Daca iti plac mult copiii, engleza si doresti sa fii profesor inseamna ca esti persoana pe care o cautam.
Sa devii Profesor Helen Doron English este cu siguranta cea mai buna decizie pe care o poti face. Te vei bucura de un program flexibil, o alternativa excelenta la sistemul educational formal, satisfactia de a preda engleza si mandria de a face parte dintr-o comunitate internationala de profesori de limba engleza.
Candidatul ideal este o persoana optimista, cu dragoste de copii, cunostinte bune de pedagogie si experienta ca profesor. Suntem interesati de o colaborare pe termen lung si de o persoana disponibila dupa-amiaza.
Responsabilitatile profesorului includ: predarea limbii engleze pentru copii intre 3 luni si 19 ani folosind metoda si materialele Helen Doron, cu accent pus pe dezvoltarea , incurajarea si cresterea stimei de sine a copiilor.
Profesorul va fi responsabil si pentru oferirea de feedback parintilor, si motivarea acestora de a se implica in educatia copiilor in mod activ, dar si de promovarea metodei Helen Doron si a centrului din Arad prin participarea la evenimente in si in afara centrului.
Ce oferim?
- Acces la resursele educationale si o metoda extraordinara de a preda limba engleza pentru copiii de orice varsta,
- O diploma internationala Helen Doron English care poate fii folosita oriunde in lume,
- Suport educational prin materiale de calitate dezvoltate de o echipa de specialisti de-a lungul a 30 de ani de studii si experienta,
- Formare continua prin seminarii anuale si conferinta nationale,
- Acces direct la portal educational international dar si suport pedagogic la nivel national,
- O cariera plina de satisfactia de a schimba ceva in viata si viitorul copiilor,
- Ocazia de a lucra intr-un mediu placut, tanar si dinamic.

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play