Acest anunt nu este activ

Inginerie Expert electrice (Oil & Gas)

Valabil din 17.10.2016 16:17:17
Descriere

CH2M cauta o Tema Expert in inginerie electrica sa se alature echipei noastre de design contractori care supravegheaza in numele clientului nostru pe o serie de proiecte de capital pe uscat. Candidatul selectat va lucra in calitate de membru integrat al proiectului Echipa de management al clientului si sa fie un membru cheie al unei echipe de experti.

Ca inginer electric va va:

Revizuiasca si sa furnizeze comentarii la proiectele de documente de definire a domeniului de baza de proiectare.
Sa monitorizeze progresul contractantului de proiectare si sa asigure toate desenele / documentele in curs de dezvoltare sunt in concordanta cu domeniul de aplicare a proiectului si a standardelor aplicabile.
Asigurati-va ca observatiile aplicabile toate tehnice de revizuire la disciplinele respective sunt incluse in pachetul de proiectare.
Sa identifice domeniile de imbunatatire a contractantului de proiectare si sa articuleze un plan de actiune cu implicarea atat inginer de proiect si reprezentantul de proiectare contractor.
Mentor si instruirea inginerilor juniori ale clientului pentru integrarea eficienta a acestora.
Participa la recenzii design de dezvoltare, cum ar fi inginerie de valoare, HAZOP, Model 3D, printre altele.
Participa la furnizor comentarii desen si ajuta la rezolvarea problemelor tehnice ridicate in timpul echipamentelor sau a sistemului FAT testare / SAT.
Sa contribuie in revizuirea standardelor de inginerie client noi / revizuite.

Calificarile minime pentru aceasta pozitie sunt:
Studii calificat Inginer electric, cu cel putin 15 ani de experienta in Major O & G Proiecte din care ultimii 8 ani in proiectare conceptuala, hranei pentru animale si Ingineria detaliata a / gaz / instalatii de prelucrare a Petrochemicals Oil.
Cunostinte solide de opinie Domeniul de aplicare, Echipament raport de selectie, Calcule de proiectare, Coduri internationale si standarde, cum ar fi: siguranta electrica, codurile electrice, protectia impotriva incendiilor, etc.
Trebuie sa aiba un palmares dovedit ca inginer proiectant de plumb pe proiecte de petrol si gaze pe scara larga si sa fie capabile de a supraveghea si conducerea unei echipe de ingineri, designeri si personalul de sprijin.
Trebuie sa aiba abilitati excelente de comunicare si sa fie capabile sa interactioneze cu alte discipline de inginerie, manageri de proiect, furnizorii si clientii.

La CH2M, suntem intotdeauna greu la locul de munca care pune bazele progresului uman. Avem o lunga istorie de a oferi proiecte de succes in sectorul de petrol si gaze. Succesul nostru se datoreaza talentul de top care sa alaturat echipei noastre. La CH2M, cele mai mari provocari oferi cele mai mari recompense. In fiecare zi, de unitate si creative ideile tale vor fi furnizarea de solutii care ajuta la construirea unui viitor mai bun. Fie ca este mandria care vine cu realizare, crestere personala sau de a face o diferenta in lume, aici vei descoperi adevaratul succes intr-o cariera care aduce cel

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play