Acest anunt nu este activ

Hostess ONLINE - Venitul mediu ( salariul mediu ) peste 3000$

Valabil din 08.10.2016 12:35:52
Descriere

Glamour Studio este un studio de videochat, profesionist si legal, care iti pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru ca jobul tau sa fie unul eficient. O echipa de profesionisti iti va oferi suportul de care ai nevoie, de la elementele de baza pana la tips and tricks, pentru ca activitatea ta sa fie cat mai profitabila.

Angajari Studio de Videochat in Bucuresti la unul dintre cele mai mari studiouri de video chat

Nu suntem un simplu studio de videochat respectam acest domeniu de activitate, modelele si toti colaboratorii nostri, facem lucrurile din inima, pasiune, rabdare, seriozitate, dinamism, modestie si ne axam pe lucrul in echipa. Angajari Videochat Bucuresti

Locatia. Studioul nostru se afla intr-o vila in zona Unirii, pe cheile Dambovitei. Este amplasat stradal, iar accesul este asigurat de peste 20 de linii RATB si 2 de metrou, asa ca poti ajunge foarte usor de oriunde ai locui. Accesul in cladire se face pe baza de cartela personalizata, iar securitatea este asigurata de doua firme de paza renumite. Sunt amplasate camere de supraveghere atat in curte, cat si in afara studioului, totul pentru a fi in siguranta 24 de ore din 24.


Trainingul. Este un training original asigurat de personal exclusiv feminin care din prima zi de munca iti va raspunde la orice intrebari ai legat de acest domeniu cu rabdare si prietenie . Trainerul iti va explica ce e bine sa faci, ce nu e bine sa faci, ce ar trebui sa porti si ce nu, totul despre outfit-uri, machiaj, accesorii. Trainerii sunt in domeniu de peste 10 ani, asa ca stiu exact ce are succes si ce nu. Iti vor impartasi secrete pe care modelele de videochat de la alte firme nu le stiu si care au dat rezultate excelente.

Legal. Lucrul intr-un studio este exact ca lucrul in orice alt mediu, daca nu chiar mai convenabil.
Glamour Studio LegalPrimesti un contract individual de munca unde totul este clar specificat si la vedere. Sunt incluse anumite clauze prevazute special pentru protectia ta si iti sunt oferite anumite drepturi. Spre deosebire de alte firme de pe piata, noi ne asiguram ca in cartea ta de munca nu va aparea denumirea exacta a activitatii si nici cuvinte precum “videochat”, “chat”, “video”, ci iti este asigurata confidentialitate totala.

Metrou:
Statia de Metrou Izor .
Traseu RATB :
Studiul nostru dispune de urmatoarele linii RATB care ajung exact la studio, ce pot fi accesate din toate strazile din Bucuresti :
61 , 66 , 69 , 70 , 85, 90 , 91 , 92 , 104 , 122 , 123 , 124 , 137, 163 , 268 , 336 , 138 , 601 .
Dispunem si de trasee de noapte :
N115 , N120 , N122


Bucuresti – Unirii – Izvor
0764.00.80.90 (Telekom)
0753.88.99.00 (orange)
0728.60.10.50 (vodafone)


facebook.com/GlamourStudioRo
twitter.com/GlamourStudio
GlamourStudio (Y! messenger)

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play