Numele meu este Nastase Claudia, am 30 de ani, activez in domeniul Horeca de 10 ani si mi-am terminat studiile la Universitate Bucuresti, Facultate de Turism cu Master in Turism , ALIMENTATIE PUBLICA, Management.
Doresc sa vin in ajutorul dumneavoastra , iar
Daca esti nou in acest domeniu(Horeca) si ...
Restaurant mic cu linie calda.
Avem nevoie de persoana harnica, ajutor la spalat tavi si oale (mici si medii), curatat legume, curatenie .
Mediu prietenos, familial.
Program 7-15, luni-vineri.
Salariu 3500 lei.
Paine si Vin cauta colegi, ospatari, cu experienta minima 1-2 ani, cu sau fara calificare, chef de munca, drag de noi si de care sa ne fie drag.
Cine suntem noi?
Activam pe piata din anul 2002 iar in anul 2017 am inceput povestea Paine si Vin.
Paine si Vin este bucuria de a-i pune pe ai tai la aceeasi ...
GastroPub Energiea cauta bucatari cu experienta pentru sectia rece si sectia cald. Calificarea cursul de specializare si experienta de 1-3 ani in domeniu reprezinta un avantaj. Meniul este restrans, cu preparate nu foarte complicate, dar cumva atipice, care cer atentie si creativitate. Preparatele se ...
PIZZA. KA. SANSA COMPANY SRL cu sediul in București Sectorul 5, Șoseaua ALEXANDRIEI, Nr. 76, PARTER., CAMERA 1, Bloc PC8, angajeaza 1 persoana pe postul de Ajutor bucatar. Interviul va avea loc in data de 04 septembrie 2024, ora 9 la sediul social.
Atributii:
Preluarea comenzilor de la clienți și servirea acestora într-un mod profesionist și prietenos.
Asigurarea unei experiențe plăcute pentru clienți prin oferirea unui serviciu de calitate.
Colaborarea eficientă cu echipa de bucătărie și restul colegilor.
Informarea clienților despre meniul restaurantului ...
Professional Bartending Services SRL ofera urmatoarele locuri de munca:
- 2 locuri de munca pentru postul de Ospatar
- 5 locuri de munca pentru postul de Ajutor ospatar
- 5 locuri de munca pentru postul de Barman
- 2 locuri de munca pentru postul de femeie de serviciu.
Persoanele interesate pot trimite ...
-se ocupă cu aprovizionarea și depozitarea corectă a alimentelor;
-îndeplinește primele etape din prepararea felurilor de mâncare;
-asigură igienizarea și curățarea periodică a blatului de lucru, a echipamentului de gătit și a altor zone utilizate în bucătărie;
-cântărește ingredientele în mod corect ...